Mit szeretsz legjobban a családodban?
Általában mindenki csak a panaszkodás miatt ír ki kérdést, ami természetes, mert mit vitassunk meg azon, ami jó?
De azért hozzunk már egy pozitív rezgéseket is a témába! :)
Szóval, te mit szeretsz a családodban?
A "semmit" nem ér! :) Szerintem elég egyértelmű, hogy olyanoknak szól a kérdés, akiknek van valami, amit igen.
Szerencsére nincs semmi okom arra, hogy panaszkodjak a családomra.
Nekem a család a legfontosabb, fontosabb, mint a barátok, mert tudom, hogy ők ismernek a legjobban, ezért ők értenek meg a legjobban, és mindig mellettem lesznek, akármi történjen is.
Szeretem, hogy mindenről lehet beszélni, mindent meg lehet beszélni. Szeretem, hogy lehet viccelődni, hülyéskedni, jó a humoruk. Szeretem a családi összejöveteleket, ahol mindig előkerül egy-egy a régi vicces történet.
"Mit szeretsz legjobban a családodban?"
...hogy jó messze vannak!!
Mindent! Hogy lehet rájuk számítani, lehet velük beszélgetni, segítünk egymásnak, összetartunk.
A közös ünnepeket, vagy a sima hétköznapokat... Hogy mindig egymás érdekét nézzük, mindenben!
Egész egyszerűen imádom őket.
(Ez apukámra és a húgomra vonatkozik.)
28/N
A pontozás mutatja az itteniek értelmi szintjét... Én ettől függetlenül azt mondom, hogy az én családom a legjobb a világon, és IMÁDOM őket!
Lehet lepontozni, ha valaki szerint ez olyan szörnyű dolog. :D Én csak nevetek rajtatok, és szánlak titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!