Ki idegesít, irritál legjobban a családodban? Miért?
21 éves öcsém..néha :P de azért szeretem :)
36/N
Nem lesz szép amit írok,de sajnos ez az igazság.Nem kérek ezér offokat,van így is elég bajom.
Szóval a szüleim között megromlott a viszony...Sokat veszekednek,ami persze kihat az egész családi életre.Ketejük kapcsolatából én,mint kívülálló úgy látom,hogy néha jól esik kicsit ingerelni a másikat.Ami mindig a vitákhoz vezet és ilyenkor előfordul,hogy olyat vágnak a másik fejéhez amit nem is gondoltak volna eddig.Aztán mindig ezt emlegetik és mikor kicsit béke van,ezeken a beszólásokon újra összeszólalkoznak...
Na ezt utálom.
Nem,nem a szüleimet utálom,hanem,hogy így viselkednek.De hiába mondom el,amit látok,tapasztalok akkor csak velem is veszekednek és én leszek a rossz,ahelyett,hogy átgondolnák amit mondok (volt már erre példa).
15/L
Apám nővérének a lányát!
Tök jóban voltunk,amíg gazdag,elit társaságba nem került.1 hónap különbséggel vártuk a lányainkat (övé idősebb).Aztán szép lassan azt kezdtem észre venni,hogy állandóan dicsekszik,hogy ezt-és ezt vett a lányának (súlyos 10ezrekért)az ő lánya ügyesebb,azokat a rokonokat nagy ívben lesz.rja,akikhez minden nap járt, blablabla.Ebből elegem lett és megszakítottam a kapcsolatot,mert éreztette velem,hogy én hozzá képest csóró vagyok stb.Ma vettem fel újra vele a kapcsolatot,mert nem szeretek senkivel rosszban/haragban lenni,de már megint kezdi.De hoppon maradt,amikor azt ecsetelte,hogy az ő lánya (7 hónapos)most kezdett el ülni mászni...6 hónapos lányom már ezt csinálja 2 hete!
előző vagyok!
Sikerült úgy fogalmaznom,mintha én dicsekednék/irigykednék...:((
Ügyes vagyok...
A sógornőm,meg az anyja.Elviselhetetlen hisztérika mindkettő.Hihetetlenül erőszakosak,pofátlanul tolakodóak,önteltek,tökéletesnek képzelik magukat,nagyon de nagyon aljasak ármánykodóak és képmutatóak...stb.
Sajnos addig fajult,hogy már semmilyen kapcsolat nincs köztünk,mert nem tudjuk elviselni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!