Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a roma pasik rosszabbul fogadjàk a megcsalàst mint magyar tàrsaik? A kérdést nem provokációnak szànom!
Enyhén szólva rosszabbul fogadják igen😂.
Ha cigány a párod az se forduljon meg a fejedbe hogy szóba állsz más férfiakkal vagy "úgy" rájuk nézel. Vannak ám amúgy a cigányok közötti is papucsok kevés de van.
Ahoz képest hogy nem provokációnak szánod eléggé az. Ez egyénfüggő nem pedig rasszé.
Ha pedig megcsalod akkor meg ne játszd el az ártatlant.
Igen. A kettős mérce remekül munkàlkodik nàluk. A nőt szétveri a legtöbb, ha ez kiderül, de ha ők dugnak félre azt szerintük el kell nézni.
Egyszer randiztam egy cigàny fiúval, ő mondta, hogy ez az ő vilàgukban így megy és szerinte ez így igazsàgos, mert a nők alsóbbrendűek. Nem véletlenül nem talàlkoztam vele többet. Azt se viselte jól. Írogatott hogy indokoljam meg mi bajom vele. Gondoltam , hogy érezze a törődést, megírtam neki, hogy màssal is randizgattam mellette és őt vàlasztottam. Ez amúgy nem volt igaz, csak egy ilyen : a pasinak mindent szabad, a nőnek semmit előadàs utàn szerettem volna ha legalàbb picit megsérül az egója. Volt is utolsó megcsaló r...bancozàs meg lekurvàzàs:) Szànalmas... Egy randi volt, nem jàrtunk, és màr erre ugrott az idegbeteg!
igen rosszabbul
agyon leszel ütve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!