Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esne rosszabbul? Ha a párotok egy másik nővel/férfival, vagy vele egyneművel csalna meg?
Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 17:54
A kérdező szavazást indított:
Nők esetén: egy másik nővel; férfiak esetén: egy másik férfival csal meg.
Ha a párommal azonos neművel csal meg.
21 szavazat
3/12 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam,bocsi.
Egyiket sem preferálnám.
4/12 anonim válasza:
Ha a barátnőm lefeküdne egy másik nővel, azt nem érezném megcsalásnak - egyrészt vele olyat csinál amit velem eleve nem tud... másrészt egy nőre kellene féltékenynek lennem, haragudnom? :)
31/F
6/12 anonim válasza:
#4 igen, mert ő legalább kitudja elégíteni
7/12 anonim válasza:
Ha vele egyneművel feküdne le, nem érezném megcsalásnak.
8/12 anonim válasza:
Szerintem amúgy ez nemfüggő is. Mármint úgy gondolom, hogy egy férfi könnyebben elfogadja, ha a barátnője/felesége egy másik nővel csalta meg, mint ha egy másik férfival tette volna. Egy nő viszont azt fogadja nehezebben, ha a férje egy másik férfivel lépett le.
10/12 anonim válasza:
#7 vagyok, és nő. Tehát nem feltétlen állja meg a helyét az elméleted.
De megcsalásról volt szó nem lelépésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!