Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másik ember kisajátítása ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másik ember kisajátítása ?

Figyelt kérdés
Miért érzem azt, hogy magamévá akarom tudni a szeretőm ? Családom van, a feleségem soha nem hagynám el, ezt a szeretőm is tudja. Egy ideig neki is volt férje azóta elvált, nem miattam. Mióta egyedülálló azóta idegesit, hogy kivel van és mikor, amíg férje volt ez nem idegesített. Tudom nem helyes, talán szeretem őt viszont tudom, hogy ez ha nem igy alakul akkor ez a tűz elgyengül mint mindig.. ez miatt sűrűbben keresem őt, így viszont talán több alakul ki mint csupán szexpartner. Más is erzett mar ilyet? Lehet abba kéne hagyjam? Zavar hogy nem csak az enyem. Amíg férje volt tudtam hogy én vagyok neki a jobb, mint ahogy én nekem is ő, viszont csak úgy mint szeretők. Most azonban másnál megkapja az újat, ami eddig minket összetartott . Szoval neki a megszokottból való kiszakadás miatti szerető keresés okafogyottá vált. Így viszont zavar engem hogy nem tudok róla.. persze semmi kozom hozzá.. olyan mintha két embert szeretnék..
2021. okt. 28. 22:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
🤢🤢
2021. okt. 28. 22:40
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Így van, semmi közöd hozzá. Neked van feleséged, neki lesz új párja, a te funkciód már nem kell. Fogadd el.
2021. okt. 28. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Milysn jo meglátás.

Nagyon sok pasiban csak akkor éled fel a szerelem vagy bármi ha hirtelen feltekenység/birtoklas borítja el az agyukat.

Addig nem is annyira kell a nő amíg kéznél van, inkabb akkor ha nincs kéznél.

Ez a megcsalások alapja is eleve.

Mindig a megszerzendo az izgalmasabb es nem a saját párjuk.

Kell egyfajta tapasztalati érettség a fellángolos dolgokat meg az uj varázsa tipusu illuziokat kezelni.

Ezek ugyanis valoban hamisan keltenek ragaszkodaserzetet.

A ffiakban alapbol van vadasz es versenyszellem is. Hogy meglegyen a vad, illetve a sok vadasz kozt az öve legyen. Utana már nem is erdekes. Mert a vad nem is érték amugy, csak maga a kuzdelem azert.

Ezeket a dolgokat inkább már idosebbek tudják jol kezelni azaz meglatni azt hogy felesleges vmit elcseszni ertektelenebb dolgokert. Illetve meglatni azt, hogy nem is kellene ha kéznél van.

Nem semmi hogy te ebbe belegondoltal es kapizsgálod!

A pasik kb 99%-a siman megvezetheto csak az uj varázzsal is. Aztan rá a birtoklás erzes felkeltese. Stb.

Irto ritka az a ffi aki nem dől be ilyeneknek.

2021. okt. 28. 22:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó valaszolo. Teljesen tudom, hogy ha az enyem lenne es mindennap megkapnánk egymást akkor ahogy minden kapclatban egy idő után lapos lenne. A feleségem és köztem is lapos egy két dolog ezt kapom meg máshol. Most is megkapom. Akármikor megkaphatom, nem lettem parkolópályára téve, azért mert nincs senkije. Kell neki az amit adok,viszont eddig én voltam az aki nyeregben érezte magát, hisz az ő férje is hiányt nyújt amit én pótolok ahogy ő pótol nekem. Tudtam, hogy ha nincs más neki rajtam kívül csak a férje viszont ő nem jó hisz velem van. Most azonban ez más..
2021. okt. 28. 23:02
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Ahhoz hogy helyre billenjen a dolog nem ártana esetleg még egy szerető. Es akkor nincs az hogy csak utána picsogsz nehogy lelépjen.
2021. okt. 28. 23:26
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Ismerős..ez egy pocsék érzés. Én is éreztem ilyet nőként. Nem lehet mást tenni, mint 1.beszélni vele erről, 2.befejezni vele 3.elviselni a gondolatot 4.keresni mellé még egy szeretőt

:)

N

2021. okt. 29. 00:44
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Három oka lehet. Az egyik hogy kezdesz érzelmeket táplálni de magadnak sem mered bevallani. A másik hogy félsz a rendszeres szex elvesztésétől amit a szeretőd testesít meg. A harmadik... ez inkább az alany személyiségére visszavezethető ok. Vannak un. birtokoló típusok akinek szinte komplett háremük van, de pont úgy viselkednek mint háremben a szultán - neki lehet akárhány partnere, de a háremhölgyeknek rajta kívül egy se.
2021. okt. 29. 01:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem a feleséged is így érez a szeretője iránt.
2021. okt. 29. 03:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A szeretősdi egy ilyen sport. Nem egy méznyalás. Valahol valamelyik fél nyomorog, ezért keresik a megváltást másnál. Gondolom nem az intellektusa ragadott meg, hanem a szexusa. Ha neki nem elég ez a szerep, természetes, hogy keres magának komoly kapcsolatot, ahol nincs feleség, család akik elől bújkálni kell. Ezért is ideiglenes minden szexkapcsolat.
2021. okt. 29. 08:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Attól tarthatsz, hogy elveszted amit most megkapsz tőle, amit otthon nem.
2021. okt. 29. 09:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!