Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másik ember kisajátítása ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másik ember kisajátítása ?

Figyelt kérdés
Miért érzem azt, hogy magamévá akarom tudni a szeretőm ? Családom van, a feleségem soha nem hagynám el, ezt a szeretőm is tudja. Egy ideig neki is volt férje azóta elvált, nem miattam. Mióta egyedülálló azóta idegesit, hogy kivel van és mikor, amíg férje volt ez nem idegesített. Tudom nem helyes, talán szeretem őt viszont tudom, hogy ez ha nem igy alakul akkor ez a tűz elgyengül mint mindig.. ez miatt sűrűbben keresem őt, így viszont talán több alakul ki mint csupán szexpartner. Más is erzett mar ilyet? Lehet abba kéne hagyjam? Zavar hogy nem csak az enyem. Amíg férje volt tudtam hogy én vagyok neki a jobb, mint ahogy én nekem is ő, viszont csak úgy mint szeretők. Most azonban másnál megkapja az újat, ami eddig minket összetartott . Szoval neki a megszokottból való kiszakadás miatti szerető keresés okafogyottá vált. Így viszont zavar engem hogy nem tudok róla.. persze semmi kozom hozzá.. olyan mintha két embert szeretnék..
2021. okt. 28. 22:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%

Eddig egy funkció voltál, versenytárs nélkül.

Most meg egy vonzó személyiség akarsz lenni egy független, szabad, szingli nőnél, függő, "rab" családos emberként.

Nehéz sport.

És mit reméljen tőled?

Én elváltam, hasonló helyzetben, csak lassan, addigra meg talált stabilabb megoldást. A földön ülni a két szék között: tanulságos állapot, de nem anyira jó.

Ha akarod, akard igazán! És HÁTHA sikered lesz. Különben felejtős (leszel).

2021. okt. 29. 14:03
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

Minek akarja ha amugy meg nem is kéne neki? Ugy járna mint a felesége.unja.

Aki ott van az nem kell. Tisztán le is írta.

2021. okt. 29. 15:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!