Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha nem olyan mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem olyan mint régen? Többi lent ⚠️

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mielőtt a negatívat kapnam, komoly kérdés nem vicc. Szoval 6 éve vagyok együtt a párommal, ebből 2 éve hazasok vagyunk. Én őt tényleg szeretem, semmi rosszat nem tudok rá mondani. Egy gond van... A szex. Már egyáltalán nem olyan mint régen. Kb mióta össze házasodtunk. Előtte is mondjuk én voltam a "hevesebb" ő ilyen lightos.. Bele van kényelmesedve a dolgokba. Neki jó úgy ahogy van. Nekem már egyaltalan nem. Beszéltunk már róla sokat, de nem változik. Unalmas lett, egyhangú az együttlet emiatt sokszor megfordul a fejemben hogy félre lépek, de egyszerűen nem tudnám meg tenni vele mert szeretem, és ezen kívül nem tudok rosszat mondani rá. Emiatt valjak el? Nem... De viszont hiányzik a szex, az izgalom, az újdonság. Amit ha tőle meg kapnék abszolút nem jutna más az eszembe. Soha nem csaltam meg. Csak már nekem nagyon kevés és unalmas ez az egyhangúsag, hogy mindig mindent Ugyanúgy.. Én próbáltam feldobni ezzel azzal a dolgokat, de mindig csak én? És az se hozta úgy igazán lázba, neki elég az hogy együtt vagyunk, szó szerint úgy, hogy alul felül és vége 10 perc. Nekem ez már nagyon egyhangú lett, emiatt fordul meg a fejemben sajnos sokszor az, hogy félre lépek. De sose tettem meg...

26/N

2022. márc. 19. 00:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
13%

Nálatok a szex csak magáról az aktusról szól?

Nálunk az exem is hasonlóan viselkedett, valahogy nem volt hangulata a szexhez, viszont magára az elélvezésre volt igénye. Így ilyenkor én kézzel illetve szájjal elégítettem ki, ezt maxoltuk ki amennyire lehetett.

De magát a szexet is fel lehet dobni hosszú előjátékkal, segédeszközökkel, bármivel.

Nagyon fontos lenne hogy ezt megbeszéljétek, ugyanis ha nincs jól lekommunikálva hogy téged mennyire frusztrál ez a helyzet akkor lehet hogy a másik észre sem veszi.

Azt pedig, hogy ő nem szeret neked orált adni szerintem nem kell erőltetni. Nekem is volt ilyen párom, persze miattam próbálta csinálni de mivel nem élvezte így ez kihatással volt a teljesítményére is, valamint én sem tudtam magam emiatt elengedni.

2022. márc. 19. 01:11
 12/34 A kérdező kommentje:
Van napközben ölelés csók, de az is akkor ha én megyek oda jobban. A szex része halott. Én már vettem játékokat, ilyen olyan ruhát, ki találtam ilyen pózt olyan pózt, de neki nem kell ez, csak tényleg a sima egyszerű együttlét. Ami nekem nagyon nagyon nem elég már. Nem tudok benne mit élvezni. Be se nedvesedek. Ő mindig fáradt, álmos. De hétvégén is, nappal is este is. Van az a heti vagy 2 hetente 1 alkalom szinte betanult módon és neki ennyi elég. Nem csal meg, tudom. Neki ilyen a beállítottsága, amit még mindig nem tudok fel fogni hogy lehet, mert nem ehhez voltam szokva. Már már én szégyellem azt, hogy bennem nagyobb étvágy, vágy van nő létemre, mint benne
2022. márc. 19. 01:15
 13/34 A kérdező kommentje:
Sokszor le se vetkozunk. Mindig kéri hogy én vegyem le a ruhám. Konkrétan lusta. Arra is lusta hogy le vegye a ruhám, azt is nekem kell. Nekem kell kezdeni az egészet mert arra is lusta hogy legelabb felül legyen. Számtalan alkalommal mondtam el a problémáim neki, mindig azt mondta változtat, de sose tette. Ma is elmondtam neki mia baj mi nem tetszik, de nem változik semmi mert érdektelen a szex felé
2022. márc. 19. 01:19
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Bár minden ember különböző, de többségünknél a kielégítő szexuális élet mind a saját lelki jólétben, mind a párkapcsolati kötödésben fontos helyen van. Te is érzed magadon, hogy neked ez így nagyon nem jó, és ahogy telik az idő, úgy viseled egyre rosszabbul. Én addig lépnék, amíg se gyerek, se hitel: vagy sikerül záros határidőn belül megoldani, vagy beismerem, hogy elhibázott döntést hoztam, amikor hozzámentem egy olyan férfihez, aki jó barátnak lett volna való, nem pedig házastársnak. Nem gáz elválni. Az a gáz, ha benne maradsz egy olyan kapcsolatban, amiben megoldhatatlanul szenvedsz a folyamatos hiányérzettől. Bármi lehet válóok, amiért úgy érzed, hogy már nem tudnál tovább létezni a házasságodban.
2022. márc. 19. 01:28
 15/34 anonim ***** válasza:
89%
Az azért sántít, hogy ez a házasság óta ilyen, ha megállapítod, hogy ilyen a beállítottsága! Azt értjük, hogy most telt be a pohár, de te lásd be, hogy nem kellett volna vele össze sem házasodni. Ezt az egészet magadnak főzted, el kell dönteni, hogy megeszed, vagy kiöntöd, mert ehetetlen.
2022. márc. 19. 01:39
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy aszex, a házasságig pedig megjátszotta magát, hogy együtt lehessen veled.

Van olyan aszex, aki időnként képes szexelni, de mégsincs erős vágya, nem feltétlenül van totálisan ellene a szexnek, ez egy spektrum. Viszont boldogabb szex nélkül, csak a párja kedvéért vállalja be olykor.

Egyébként meg az általánosabb gondok közé is tartozhat, hogy esetleg már nem szeret, vagy alapból nem szeretett annyira, esetleg valamilyen egészségügyi problémája van.

2022. márc. 19. 01:42
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell ertsek a 14,és a 15-ossel! Teljesen igazuk van!
2022. márc. 19. 01:46
 18/34 anonim ***** válasza:
39%
Vicc nélkül, egy ilyen pasi lenne az álmom.
2022. márc. 19. 01:49
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, ha te már ennyiszer próbáltad vele ezt megbeszélni és még mindig nem változik semmi akkor ideje elgondolkodni hogy van e értelme ennek a kapcsolatnak...
2022. márc. 19. 02:23
 20/34 anonim ***** válasza:
19%
Nem birnàm!Szerető vagy válás.Ezt vázold fel neki.
2022. márc. 19. 02:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!