Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem olyan mint régen? Többi lent ⚠️
Sziasztok. Mielőtt a negatívat kapnam, komoly kérdés nem vicc. Szoval 6 éve vagyok együtt a párommal, ebből 2 éve hazasok vagyunk. Én őt tényleg szeretem, semmi rosszat nem tudok rá mondani. Egy gond van... A szex. Már egyáltalán nem olyan mint régen. Kb mióta össze házasodtunk. Előtte is mondjuk én voltam a "hevesebb" ő ilyen lightos.. Bele van kényelmesedve a dolgokba. Neki jó úgy ahogy van. Nekem már egyaltalan nem. Beszéltunk már róla sokat, de nem változik. Unalmas lett, egyhangú az együttlet emiatt sokszor megfordul a fejemben hogy félre lépek, de egyszerűen nem tudnám meg tenni vele mert szeretem, és ezen kívül nem tudok rosszat mondani rá. Emiatt valjak el? Nem... De viszont hiányzik a szex, az izgalom, az újdonság. Amit ha tőle meg kapnék abszolút nem jutna más az eszembe. Soha nem csaltam meg. Csak már nekem nagyon kevés és unalmas ez az egyhangúsag, hogy mindig mindent Ugyanúgy.. Én próbáltam feldobni ezzel azzal a dolgokat, de mindig csak én? És az se hozta úgy igazán lázba, neki elég az hogy együtt vagyunk, szó szerint úgy, hogy alul felül és vége 10 perc. Nekem ez már nagyon egyhangú lett, emiatt fordul meg a fejemben sajnos sokszor az, hogy félre lépek. De sose tettem meg...
26/N
Nálatok a szex csak magáról az aktusról szól?
Nálunk az exem is hasonlóan viselkedett, valahogy nem volt hangulata a szexhez, viszont magára az elélvezésre volt igénye. Így ilyenkor én kézzel illetve szájjal elégítettem ki, ezt maxoltuk ki amennyire lehetett.
De magát a szexet is fel lehet dobni hosszú előjátékkal, segédeszközökkel, bármivel.
Nagyon fontos lenne hogy ezt megbeszéljétek, ugyanis ha nincs jól lekommunikálva hogy téged mennyire frusztrál ez a helyzet akkor lehet hogy a másik észre sem veszi.
Azt pedig, hogy ő nem szeret neked orált adni szerintem nem kell erőltetni. Nekem is volt ilyen párom, persze miattam próbálta csinálni de mivel nem élvezte így ez kihatással volt a teljesítményére is, valamint én sem tudtam magam emiatt elengedni.
Lehet, hogy aszex, a házasságig pedig megjátszotta magát, hogy együtt lehessen veled.
Van olyan aszex, aki időnként képes szexelni, de mégsincs erős vágya, nem feltétlenül van totálisan ellene a szexnek, ez egy spektrum. Viszont boldogabb szex nélkül, csak a párja kedvéért vállalja be olykor.
Egyébként meg az általánosabb gondok közé is tartozhat, hogy esetleg már nem szeret, vagy alapból nem szeretett annyira, esetleg valamilyen egészségügyi problémája van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!