Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha nem olyan mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem olyan mint régen? Többi lent ⚠️

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mielőtt a negatívat kapnam, komoly kérdés nem vicc. Szoval 6 éve vagyok együtt a párommal, ebből 2 éve hazasok vagyunk. Én őt tényleg szeretem, semmi rosszat nem tudok rá mondani. Egy gond van... A szex. Már egyáltalán nem olyan mint régen. Kb mióta össze házasodtunk. Előtte is mondjuk én voltam a "hevesebb" ő ilyen lightos.. Bele van kényelmesedve a dolgokba. Neki jó úgy ahogy van. Nekem már egyaltalan nem. Beszéltunk már róla sokat, de nem változik. Unalmas lett, egyhangú az együttlet emiatt sokszor megfordul a fejemben hogy félre lépek, de egyszerűen nem tudnám meg tenni vele mert szeretem, és ezen kívül nem tudok rosszat mondani rá. Emiatt valjak el? Nem... De viszont hiányzik a szex, az izgalom, az újdonság. Amit ha tőle meg kapnék abszolút nem jutna más az eszembe. Soha nem csaltam meg. Csak már nekem nagyon kevés és unalmas ez az egyhangúsag, hogy mindig mindent Ugyanúgy.. Én próbáltam feldobni ezzel azzal a dolgokat, de mindig csak én? És az se hozta úgy igazán lázba, neki elég az hogy együtt vagyunk, szó szerint úgy, hogy alul felül és vége 10 perc. Nekem ez már nagyon egyhangú lett, emiatt fordul meg a fejemben sajnos sokszor az, hogy félre lépek. De sose tettem meg...

26/N

2022. márc. 19. 00:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mit szólna, ha kiderül, hogy megcsalod? Annak nem lenne válás a vége?

Ezeket a beszélgetéseket még a házasság előtt kellett volna! Így most nincs választásod, vagy tűrsz, vagy válsz.

Mondjuk beszélgetés során azt kellene kiderítened, hogy az őt nem zavarja, hogy te nem elégülsz ki? Neki nem jó érzés, ha te elélvezel? Miért nem akar felizgatni? Nem jó neki, ha simogathat, vagy csókolgat?

Az a baj, hogy neki erre ezek szerint egyáltalán nincs igénye. Ez nem szex, amit ti műveltek, csak elélvezteti magát benned.

Nem a szexről szól a házasság, és az is baj, ha csak ez tart össze. Viszont igenis hűséget fogadtál, abban a tudatban, hogy életed végéig nem lesz részed jó szexben. Itt egyedül a válás a megoldás.

2022. márc. 19. 03:18
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Az itt tényleg a kérdés, hogy ha szexelni nincs is kedve, neked szeretetből örömet okozni, olyat adni, ami igazából csak az idejébe kerülne, miért nincs? Ha az kérnéd, menjen le a 10 perccel távolabbi boltba neked heti egyszer, mert csak ott lehet kapni, amit szeretsz, azt megadná? Vagy ez már túl nagy áldozat? Vagy benne lenne vajon valami kompromisszumos üzletben, hogy mit kérne cserébe tőled? Mondkuk a kedvenc ételét vagy hátmasszázst vagy olyan hobbiba való csatlakozást, amit csak ő szeretne... stb. Vagy egyszerűen még csak nem is semleges számára a szex, hanem utált dolog? Akkor azt kellene kideríteni, miért kerüli. Mondjuk nem védekeztek rendesen és fél, hogy bizonyos pózokban nem tudja kontrollálni magát? Vagy undorodik valami miatt? Vagy alacsony a tesztoszteron szintje? És vajon zavarná, ha "megcsalod" egy vibrátorral? És ha nem tudtok ezekről beszélni, akkor párterápiára hajlandó lenne?
2022. márc. 19. 05:37
 23/34 BohócKolbász ***** válasza:
91%
Szia. Sokminden okozhatja hogy nem akar több szexet mint alkalmanként 1. Illetve hogy kiszámítható. Lehetséges hogy már belekényelmesedett a kapcsolatotokba. Kifogott halat nem kell etetni. Kifogott nőt sem feltétlenül kell. Vigyázol az alakodra, izgató vagy szexi a számára? Okozhatja a munkahelyi stressz, a rossz táplálkozás, különféle lelki okok. Aztán ott az emberi tényező. Azaz ő maga. Neki valóban ennyi az igénye, illetve neki ennyi a libidója. Ebben az esetben ha végig ilyen volt a kapcsolatotok alatt akkor el kell ezt fogadnod. Ne gondolkodj a megcsaláson. Sokkal jobb ha inkább békével váltok el. Fiatalok vagytok, nem kell idejekorán házasságba verni magatokat. Szerintem túlságosan siettetek. Attól hogy lelkileg nagyon passzoltok, még a kémia az mással is működhet. De pont a lelki oldala miatt érdemes a kapcsolatotokat kicsit megvizsgálnotok. Úgy érzem kicsit te is beleszoktál ebbe a kapcsolatba, megszokásból vagy vele. Ezen is érdemes gondolkodni.
2022. márc. 19. 06:00
 24/34 anonim ***** válasza:
80%

Én nem kínlódnék tovább a helyedben..

Sajnos tudom milyen, én is ebben vagyok… Mi MÉG nem vagyunk házasok, de évek óta fennáll ez a helyzet: szex az nincs csak kb havi 1x, az sem mindig jó, van hogy csak lapos, unalmas. Rám akarta fogni, de őszintén ez kettőn állt, mikor próbáltam közeledni, szintén jött a fáradt vagyok, most nincs kedvem, vagy a “kedvencem”, amikor direkt benyog egy olyan “poént”, hogy a maradék vágy is elszálljon abban a pillanatban…

Próbáltam szakítani, nem akart, javítsuk meg.. Hát évek után is ugyanott vagyunk újra.. és elég hosszú kapcsolat, nagyon jó ember, egybe teren mindenben számíthatunk egymásra és jól működik a kapcsolat.. nehéz eldobni ezért..

Viszont nem hiszem, hogy le lehet így élni a hátralevő életed.. (vagy ha igen is, akkor minek élni?) vagyunk a szenvedélyre, pezsgésre, szexre. Ami egy kapcsolattal járna elvileg.

Egyébként ez csak nehezebb lesz: én pl többször is megkívánok mást, legutóbb észre is vettem, hogy ez kölcsönös, a pasi irtó helyes, vonzó is volt ráadásul.

Eddig még nem csaltam meg, de Őszintén nem hiszem, hogy le lehet így élni az életed, a vágyaikat folyamatosan elnyomva a másik kedvéért… és egyébként értelmet sem látom.

Szóval szerintem is itt vagy szerető vagy válás. De inkább válás, még fiatal vagy és nem köt össze nagyon más kötelék…

2022. márc. 19. 08:20
 25/34 anonim ***** válasza:
87%
Mivel tisztában voltál a házasság előtt is, hogy az ő libidója, szexuális kulturája max. ennyi, akkor őszintén mit vártál, hogy majd a kedvedért megváltozik? Ilyen nincs. El kellene már végre felejteni, hogy a másikat meglehet változtatni. Nem lehet, max., akkor, ha ő is akarja. Ha neked ez kevés volt már akkor is, nem kellett volna hozzámenni. Most itt van az eredménye a végiggondolatlan döntésednek.
2022. márc. 19. 08:22
 26/34 anonim ***** válasza:
68%
Őrjítő, hogy mennyire nem tudnak, akarnak gondolkodni az emberek. A jajgatás az viszont tökéletes szintre van fejlesztve. Mert az biztosan megold mindent.....
2022. márc. 19. 08:25
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól leírták fentebb. Ennek így nem lesz sok értelme, hogy ő ilyen volt házasság előtt is, te azért hozzámentél, most is ilyen, te már unod, de nem hajlandó megváltozni. Akkor marajdon minden így ezután is, de ne csald meg. Azzal csak tönkretennéd szép lassan, hónapok-évek alatt a kapcsolatot. Annak nincs semmi értelme, akkor jobb most elválni és még gerinces ember is maradsz. Vagy akkor fogadd el, hogy ő ilyen, eddig is ilyen volt és éld le vele így az életedet. Van választásod.
2022. márc. 19. 08:46
 28/34 anonim ***** válasza:
78%

Ezért mondom a lányomnak (igen, ezt tanítom neki, aki most 18 éves), hogy a kapcsoaltban az egyik legfontosabb dolog az intimitás.

Ha nem működik, nincs jó szex, akkor az a kapcsolat nem jó, és fölösleges időt pazarolni.

Már össze sem kellett volna házasodni. Ha már előtte ez kiderült, (és igen, ezért kell megismerni minden téren a másikat, és végiggondolni, hogy működni fog-e hosszú távon) nem értem miért maradtál vele.

Húzhatod az idődet, hogy egyébként jó ember, és ezért nem hagynád ott, de pár év múlva úgyis lépni fogsz, mert neked ez kevés, és rá fogsz jönni, hogy nem kaptad meg az életben amire vágysz, és ráment a fiatalságod.

2022. márc. 19. 09:53
 29/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdekled annyira, hogy figyeljen rád ilyen téren is.

Van vkije? Van lelki gondja?

Egyenes beszélgetés kell, még előtted van jó pár év, ne alkudj meg minden áron.

2022. márc. 20. 14:28
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
ahogy a 29es írja,már vagy n m szeret vagy meg unt téged. Lehet te egy vadmacska vagy,fullos testű és tehetséges akrobata a az ágyban,de ha egyszerűen nem érez semmit irántad,meg még meg is únt,vagy is másik popsit akar,akkor hiába minden igyekezet
2022. márc. 20. 15:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!