Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsalt a párja: milyen jelek voltak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, de gyanús a barátom. Tapasztalatok érdekelnének, a legapróbb jelektől a hatalmasokig. Köszönöm, ha válaszolsz.:)
24N
2022. márc. 18. 13:06
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A telefonrejtegetés, lefelé fordítás itt is jellemző, a többi, amit mondtok, nem. Plusz, sokszor fáradt. Szerintetek?
2022. márc. 18. 14:38
12/18 anonim válasza:
Szerintem várj még mielőtt meg vádolnád figyeld a jeleket. Ha túl korán vádolod meg és nem vagy biztos benne hogy tényleg megcsal akkor abból az lesz hogy ha van is valakie (de nem akarja beismerni ) benned fog bűntudatot ébreszteni hogy mégis miért vádolod őt hiszen ő szeret stb. Van sajnos benne tapasztalatom és végül ki derült hogy tényleg volt valakie..
13/18 anonim válasza:
Szerintem is várj,nézd a jeleket.Ha nem beszélgettek és elvan magával az is egy jel,főleg,ha bánatos képet vág.Túlóra,megmagyarázhatatlan el kell mennem a boltba valami hülyeségért vagy a nincs életem az is gyanakvást ad.De lehet tényleg fáradt.
14/18 anonim válasza:
Amúgy akiket megcsalnak, azok nem szoktak elgondolkodni rajtuk, hogy két ember nem összeláncolva él és lehet, hogy ők egymásnak nem is a megfelelő emberek esetleg? Vagy továbbmegyek, ne adj isten van velük valami probléma, ami elől menekülni kell? Nem mindig a megcsaló a kizárólagos idióta.
15/18 anonim válasza:
Nálunk is volt hangulat változás. Aztán a barátnőjével járt többet kajálni. Végül elmondta, hogy egy másik férfinál aludt, de nem történt semmi. Itt vége is lett mindennek, hisz nyílván történt valami.
16/18 anonim válasza:
14 akkor minek csalja? Hagya ott aztan legyen a masikkal.
18/18 anonim válasza:
Mert tudja nagyon jól, hogy ez nem úgy működne, hogy na ez meg az van, szakítsunk.
Jönne a hiszti meg a jelenet, meg a tönkreteszem az életed stb. Meg ugyanúgy rosszul jönne ki belőle, mert ugyanúgy megcsalásnak lenne titulálva, hiszen a háta mögött alakulna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!