Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek szeretője van, kiderül, de a párja visszafogadja, akkor lesz bátorsága még egyszer meglépni a megcsalást?
Persze. Miért ne lenne?
Tudja, hogy úgyis meg lesz bocsátva, maximum lesz otthon egy kis ajtócsapkodás, kanapén alvás, aztán 2 hét múlva el van felejtve minden.
Tapasztalataim alapján folytatják. 3 ilyen párom volt. Az egyik pofátlanul, a veszekedés után, mikor nyugi volt (2 hónap telt el) megint megcsalt, ugyanazzal a nővel.
A második esetben az illető várt 2 évet, majd megint megtette.
A harmadik egyszer megcsalt, az egyik boltban dolgozóval. Gyakran jártunk arra a helyre. Kidobtam. Majd esküdözött, hogy a csaj elcsábította stb. Gondoltam 3 a magyar igazság, megbocsátok. Utólag kiderült, hogy másnap felregisztrált Badoora. Ott összeszedett valami csajt, aki járkált a munkahelyére. 2 éven keresztül! viszonyt folytatott a hátam mögött. A csaj dobta fel, mert beigérte neki, hogy elhagy érte. Aztán az ex, nem lépett. Úgy kivágtam mint, macskát…
Ne legyél olyan majom , mint én. Soha többet…
Tapasztalatból mondom, hogy igen.
Én is elhittem, hogy hibázott és nagyon megbánta,még magamat is okoltam. Ugyanúgy megtette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!