Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsalt a párja: milyen jelek voltak?
Nem vagyok benne biztos, de gyanús a barátom. Tapasztalatok érdekelnének, a legapróbb jelektől a hatalmasokig. Köszönöm, ha válaszolsz.:)
24N
Nem tudom, megcsalt volna-e, mert a csaj lerázta végül, de eléggé érdeklődött iránta és csevegett vele, találkozni hívta kettesben, hogy fussanak össze, viszont erről nekem nem szólt, azt mondta edzeni megy.
Amit 1. írt, velem is ingerült volt meg bunkó ok nélkül. Pont eközben, mikor rám förmedt egyik este valamiért, valami apróságot kérdeztem, vele vidáman elchatelgetett..
A legxarabbul az esett nekem az egészben, hogy ez már a mélypontunk után volt, miután már -úgy éreztem- sikerült végre javítani a kapcsolatunkon ( egyébként szakítani is akartam vele ez időben 2x is, ő volt az, aki nem..), és jól vagyunk épp. Én csak ezt nem tudtam hovatenni.
Egyik exem:
Tesom bnője közölte, hogy látta a parom diszkóban csókolózni egy masik lannyal. Beszélgettem a másik lannyal aki nem is tudta hogy van bnője a páromnak es elmondta milyen szöveggel hülyítette
Masik exem:
Egy éjszaka nem jött haza. (Soha ilyen nem volt előtte)más kapcsan amugy is veszekedtunk meg instabil volt a kapcsolat stb a haverjai meg konkrétan elmondták, hogy vmi lábszagu csajjal feküdt le.
Harmadik exem:
Éjfélkor a csengőnkre ráfeküdt a szerető es felverte az egész házat. Az exem meg beengedte, és édesdeden beszélgettek a házunkban.
Annyi látszott csak rajtuk a kapcsolatban, hogy engem érzelmileg hanyagoltak, nem hivogattak, nem hiányoztam stb, állandoan en ugráltam csak szinte. De amugy elvoltunk.
A párom is ideges ha a kezembe kerül a teloja, holott pin kodot is adott de nem szokásom belenézni.
Nem tudom van e valami esetleg mögötte, de a kapcsolatban irtó lekezelő, bunkó, és ler.bancoz meg ilyenek.
Lassan szakítunk a bunkózása miatt.
Sajnálom hogy nem tudom, hogy valójában mi lehet a háttérben.
Nagyon szélsőségesen viselkedett. (Ő 23 F volt akkor, 5 évet voltunk együtt).
-Egyik nap így imád, ilyen szerelmes belém, másnap pedig üvöltözött, stb.
-A telefonja számomra tabu volt, le volt kódolva, mindig képernyővel lefelé tette le az asztalra, és mindig vitte mindenhova, pisilni is, fürödni is.
-Napi 1 órát fürdött minden este, akkor is, ha csak este találkoztunk és alig volt időnk beszélgetni.
-Eltűnt órákra, azt mondta a szüleivel van/haverokkal, közben meg kiderült, hogy a csajjal volt.
-Idegen tárgyakat találtam nála (női hajgumi, női zokni, de mindet kimagyarázta, hogy a tesója cuccai)
-Hirtelen elfogyott a fizetésének jelentős része, és nekem panaszkodott róla (kiderült, hogy a csajra költötte a pénzét).
-A végső lebukás az volt, amikor a csaj véletlen megosztott kettejükről egy közös képet, és én pont láttam a sorsnak köszönhetően. Véletlenek nincsenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!