Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bosszúálló emberek! Okoznál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszúálló emberek! Okoznál fájdalmat egy olyan nőcsábásznak aki csúnyán elbánt veled annak idején, de most le van gyengülve mentálisan és fizikailag is, mert meghalt a kisfia?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 09:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

“”Elvenni”” senkit nem lehet, aki nem menne magától, maradjunk ennyiben.

Amúgy elég sok ember gondolkodik az első opció mentén (bár azok inkább pszichés sérültek, vagy mániákusok, agresszív jellemek), szóval az itt felvonult szolidaritási delegáció sajnos nem tükrözi a valóságot. Ennek még például a barátnők között való kipletykálása is aljas.

Plusz ahhoz is elég mániákusnak kell lenni, hogy egy olyan ember életét kövesd, akivel egyszer lefeküdtél, vagy kavartatok, de már az sem tudja, ki vagy és rég családot alapított.

2022. márc. 15. 12:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal nem nyerek semmit, ha ezen szórakoznék, semmi köze az én ügyemnek más gyerek halálához. Egyébként az én exem esetében, ő magasról szarik a gyerekére (van neki egy, de nem tőlem) és amúgy sincsenek érzései, tehát ez nem igazán hatná meg.
2022. márc. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!