Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élt meg valaki szerelmet/közeli kapcsolatot anélkül, hogy bármi történt volna fizikailag? Mi lett belőle?
Ami velem zajlik, tudom, hogy nem normális, nem korrekt és elítélendő. Szenvedek anélkül is, így kérlek ne ítélkezzetek, nagyon köszönöm!
3 iskolás gyermek anyukája vagyok, a férjem mindene. Nagyon szeretem a családomat.
De szerelmes vagyok másba…9 hónapja, nagyom intenzíven, minden pillanatban…
Ártatlan beszélgetéssel indult… aztán még egy kicsi belefér, barátság lett, bizalmas, aztán a felismerés…Szerelem…
Minden passzol, nagyon közel kerültünk egymáshoz. Próbáltuk abbahagyni, de nem ment. Ő is családos, jól működő nagy családja van, ahogy nekem is. Csodás házastársak, mi pedig itt állunk, nem fellángolás. Mindent tudunk már egymásról, nagyon mély értelmi kapcsolatba bonyolódtunk.
De SEMMI nem történt köztünk fizikailag, tartjuk magunkat, egész nap írkálunk egymásnak, gondolatban, szavakban élünk meg mindent.
Egy nap kimarad, beleőrülök. Nem akarom tönkretenni a családom életét és ő sem, de boldogtalanok vagyunk egymás nélkül. Intenzív 9 hónap volt…
Valaki átélt hasonlót? Mi lett?
Egy munkahely, egy baráti társaság, ismerjük egymás családját.
Abba kell hagyni, de szenvedünk a másik nélkül…
Tudom, el sem kellett volna kezdeni, de olyat éreztünk, mint soha. Tudom, hogy helytelen. Mindennel tisztában vagyok. Túlélni szeretném. Valakivel beszélni, aki átélt hasonlót…
Van érzés, ami felettünk áll……
4
De ertsd már meg, hogy az egy megidealizált valami!!!! Nem létezik! Nem letezne. Ha ossze is jonnetek...nem olyan lenne
Mert ugyanugy ott lennenek a mumkaval teli szurke hétkoznapok
6
Tudom, hogy nem olyan lenne. Nem akarok lépni.
Akkor így szól a kérdés: hogyan lehet túlélni azt, hogy vállalod, hogy nem lépsz, és ezzel a boldogtalanságodat is vállalod. A családod, a gyerekeid boldogságáért
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Teged sem az eszedert vett el a ferjed!
Hogyan: Felfogod a kis agyadban, amit most leírtál! - nem lenne olyan!
Tehát nem egy valóságos dolog után epekedsz, hanem egy nem letező után! Ha innen nézed, és ezt elfogadod, bumm, meg is szünt a probléma
Igen, éltem meg szerelmet/közeli kapcsolatot, fizikai kontaktus nélkül. De mi KÉT FÜGGETLEN SZEMÉLY vagyunk!
(Mármint a férfi részéről van egy tartós barátnő. Viszont olyan jeleket ad le nekem időnként, mintha mégsem számítana neki annyira az a barátnő...)
Furcsának tartom, hogy nem veszi feleségül a szerelmét. Mindegy, Ő tudja, mit akar tenni az életével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!