Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Élt meg valaki szerelmet/közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élt meg valaki szerelmet/közeli kapcsolatot anélkül, hogy bármi történt volna fizikailag? Mi lett belőle?

Figyelt kérdés

Ami velem zajlik, tudom, hogy nem normális, nem korrekt és elítélendő. Szenvedek anélkül is, így kérlek ne ítélkezzetek, nagyon köszönöm!

3 iskolás gyermek anyukája vagyok, a férjem mindene. Nagyon szeretem a családomat.

De szerelmes vagyok másba…9 hónapja, nagyom intenzíven, minden pillanatban…

Ártatlan beszélgetéssel indult… aztán még egy kicsi belefér, barátság lett, bizalmas, aztán a felismerés…Szerelem…

Minden passzol, nagyon közel kerültünk egymáshoz. Próbáltuk abbahagyni, de nem ment. Ő is családos, jól működő nagy családja van, ahogy nekem is. Csodás házastársak, mi pedig itt állunk, nem fellángolás. Mindent tudunk már egymásról, nagyon mély értelmi kapcsolatba bonyolódtunk.

De SEMMI nem történt köztünk fizikailag, tartjuk magunkat, egész nap írkálunk egymásnak, gondolatban, szavakban élünk meg mindent.

Egy nap kimarad, beleőrülök. Nem akarom tönkretenni a családom életét és ő sem, de boldogtalanok vagyunk egymás nélkül. Intenzív 9 hónap volt…

Valaki átélt hasonlót? Mi lett?

Egy munkahely, egy baráti társaság, ismerjük egymás családját.

Abba kell hagyni, de szenvedünk a másik nélkül…

2022. febr. 8. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ja, hogy mi lett belőle?!

Még mindig csak ismerkedünk, de nincs konkrét egymás felé lépés - azazhogy amikor ott lenne az alkalom, akkor én valahogy mindig "visszahúzódok".

Pedig a férfi adja a jeleket... pl. a közelembe jön, bizonytalan várakozó arckifejezéssel.

10-es válaszoló voltam.

2022. febr. 9. 00:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek beleszólni más életébe, de 3 lehetőséget látok előtted:

1. Leépíted a fickót, és senyvedsz tovább, amíg el nem múlik.

2. Összefekszetek, titokban csaljátok a párjaitokat, amíg meg nem unjátok egymást/le nem buktok.

3.Felvállaljátok, elváltok. Éltek a fizudból, meg a párod tartásdíjából, a szerelmed meg kipengeti a naccsalád után a tartást, és

3,a: életetek végéig harmonikus szeretetben éldegéltek ásókapáig.

3,b: elmúlik a harmónia és a szürke hétköznapok ellaposítják ezt a kapcsolatot is, mint amelyikből kicuccoltatok annoidején.

Az a baj a felnőttséggel, hogy felelősséggel is jár. Nem mehetünk a vágyaink, érzelmeink után szabadon, mint fiatal korunkban. Főleg, ha gyerekeink is vannak. Én most olyan stádiumban vagyok, hogy nem tudok senkit megérteni, aki annak ellenére hagyja el a családját, párját, hogy szereti őt és normális körülmények között élnek. De van ilyen, tudomásul veszem.

2022. febr. 9. 06:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Az egyetlen amit tehetsz, hogy befejezitek a folyamatos írkálást, meg a mély beszélgetéseket. De már MÁTÓL!

Csak kollega és haver, nem több. Gondolj a sok gyerekre, meg a házastársaitokra. Kész csoda hogy még nem tűnt fel nekik...

Tudom nehéz lesz, én egy haveromba voltam durván szerelmes meglehetősen hosszú ideig, ami végül már attól is független lett, hogy egyáltalán kommunikálunk e bármilyen formában is (évekig nem).

Meg kell húzni magatokat, előbb-utóbb úgyis borulni fog minden, mert ha ez kölcsönös akkor egyrészt úgyse fogjátok kibírni, másrészt meg valakinek fel fog tűnni. Biztosan nehéz lesz, de muszáj, itt nincs más választás, hacsak nem ti borítotok mindent, de azt meg nem kellene. Én az új munkahelyen is elgondolkodnék, pont elég ha baráti társaságban ott van. Aztán ha rád tör a hiánya foglald el magad valamivel, bármivel. Szerintem a 3 gyerek erre kiváló, vagy bármi ami leköt.

2022. febr. 9. 08:37
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

miért kéne abbahagyni?

nyilván kérdező nem olyan boldog a férjével, az a pasi meg a feleségével, ha ennyire egymásra találtak.

ez így ebben a formában nem korrekt a másik két házastárssal szemben, ezért döntésre kell jutni.

pl. kérdező ne állítsd azt, hogy csodálatos családotok van és minden jól működik, mert NEM.

ha így lenne, rá sem néztél volna másra, nemhogy beleszeress.

tehát ha TÉNYLEG egymást akarjátok, akkor váljatok el, és gyertek össze.

de tilos a másik felet (férj/feleség) megvezetni, elárulni, megcsalni.

ez már maga a megcsalás, nem kell hozzá fizikai dolog, érzelmi megcsalásnak hívják.

2022. febr. 9. 10:44
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

Szia,

2 gyermekes apuka vagyok, Ő két gyermekes anyuka.. Ugyan ez a story. Tök ártatlannak beszélgetésnek indult. Megismerkedtünk. Egyre több kontakt.. Fizikailag semmi. De nagyon durván egymásba estünk.

Ez egy kín volt. A telefon a kezemhez és az ő kezéhez nőtt.. ha 30 perc eltelt üzenetek nélkül már ment a szenvedés. Csak Ő járt a fejemben, és én az övében. Életem legintenzívebb élménye volt. Mindent tudni akartunk egymásról még ha csak annyi is volt hogy korog a hasa mert éhes..

Igazából ez a periódus pozitív változást is hozott otthon mert habár csak egymásnak akartunk imponálni hogy mit hogyan mikor csinálunk, én ezáltal mintaférj, apa, Ő minta feleség, anya lett.. csak hogy tudjuk mesélni egymásnak hogy ki mit csinált aznap..

Persze közben az ember le tudta volna köpni magát a tükörben és millio +1 esetben megbeszéltük hogy abbahagyjuk.. de nem ment..

Nálam ez kiderült.. válás lett a vége.. Ha nem is e miatt, de amiatt hogy felismertem hogy ha bele tudok szeretni másba, akkor a házasságom egy hazugság..

Nála ez még mindig titokban a férje előtt. De nem megy abbahagyni. . Egymás agyában vagyunk. Ha nem ír ő, vagy én nem írok neki akkor minimum 4-5 nap után jön vagy megy: Szia, hogy vagy? De az a 4 -5 nap gyötrődés.

Ő nem vált el.. Ő tökéletes házasságban él, és boldog… ahogy mondja.. ami egy vicc.

De abba kell hagynom.. mert így nem fogom tudni újraépíteni az életem..

2022. febr. 9. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
előző vagyok.. 3 éve tart
2022. febr. 9. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:
70%

#15, ezt muszáj abbahagynod mert bele fogsz őrülni. A nő szerintem egyértelműen tudtodra adta hogy ő visszatért a férjéhez, legalábbis nekem a régebbi 10 percenkénti írások után ez a 4-5 naponta azt jelenti. Mégha érez is még...

De mit vársz tőle? Hogy ő is otthagyja miattad? Ezt ne kívánd, már csak a gyerekei miatt se.

Lépj tovább.

2022. febr. 10. 06:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!