Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalás? Tudnátok benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalás? Tudnátok benne újra bízni?

Figyelt kérdés
Én szakítottam a barátnőmmel négy éves kapcsolat után, mert elhidegültünk egymástól, és sok volt a vita. Ő meg sem próbált lebeszélni, csak mondta, hogy szeret, és sajnálja, hogy nem ment. Én utána próbáltam békülni, de két héttel később összejött egy ismerősével, akiről még a szakításkor is azt mondta, hogy csak barát, és nem akar tőle semmit férfiként. Mégis együtt voltak fél évet, a pasi kb nála lakott, elmentek együtt síelni egy hétre, stb. Most eltelt hét hónap, beszéltünk, és mindketten bevallottuk, hogy hiányzunk egymásnak, és még mindig szeretjük egymást. De nem tudom, menne-e. Nem klasszikus megcsalás, de mégis egyből összejött valakivel, és még hazudott is róla, hogy csak barát. Ti ezek után tudnátok benne bízni? 28 f, 30 n
2022. márc. 9. 12:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudnék bízni benne. Felmelegíteni egy kapcsolatot meg... Áhh, hagyd inkább.
2022. márc. 9. 12:04
 2/17 Laylah ***** válasza:
76%

Valószínűleg csak pótlék volt a másik, viszont legalább kiderült, hogy a lány kapcsolatfüggő. Ez sem túl pozitív dolog, és bár hivatalosan nem csalt meg, az ágyból ágyba ugrálást én nem tolerálnám.

Ha neked ez belefér, és emellett képesek vagytok megbeszélni, milyen hibák voltak az első nekifutásban és hajlandóak vagytok változtatni, úgy lehet értelme. Nem sok esély van rá, ehhez elég érettnek kell lenni érzelmileg, és ahogy látszik, a lány nem az.

2022. márc. 9. 12:15
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

Nálam ez azt jelenti, hogy már kapcsolatunk alatt se tett meg mindent, hogy jobb legyen, hanem már jóval a szakítás előtt elengedte az egészet és csak várta, hogy végre szakits.

Nálam volt hasonló helyzet, azóta nem akarok semmit a lánytól, mert nem tudok hinni neki. Valakiből nem lesz hirtelen párod úgy, hogy 2 héttel előtte a környéken se volt.

2022. márc. 9. 12:24
 4/17 Laylah ***** válasza:
94%
3.: Az utolsó mondatoddal vitatkoznék, az első igazi nagy szerelmemmel egy hétvége alatt jöttünk össze. A többi résszel egyetértek.
2022. márc. 9. 12:41
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

"Valakiből nem lesz hirtelen párod úgy, hogy 2 héttel előtte a környéken se volt."

Ezzel én is vitatkoznék.

2022. márc. 9. 12:54
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Ezek után én nem tudnék bízni benne, ilyenkor az is megfordulna a fejemben,hogy lehetséges már akkor is volt köztük valami mikor együtt voltunk, de ez a te döntésed.
2022. márc. 9. 12:57
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

Olyan vicces, mikor szinte mindennapra jön egy kérdés, hogy kidobtam a páromat, és miután kidobtam, összejött mással, és még a másiknak áll feljebb.

Én benned nem bíznék. Bármikor rád jöhet máskor is egy szakítási kedv.

2022. márc. 9. 13:08
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Utolsoval ertek egyet. Ha szakitana velem a parom, nem gyaszolnek meg keseregnek honapokig. 1-2 honapon belul szeretnek talalni valaki mast, minek sirassam sokaig az exemet?
2022. márc. 9. 13:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem hazudott. Vagyis de, de magának is.
2022. márc. 9. 14:37
 10/17 anonim ***** válasza:
33%
Egyértelműen nem bíznék meg benne soha többé. Ha nem tudsz meglenni nélküle, legyél vele, de ne bízz benne. Élvezd, használd ki a helyzetet, ameddig lehet. Aztán lépj tovább.
2022. márc. 9. 15:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!