Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás? Tudnátok benne újra bízni?
Figyelt kérdés
Én szakítottam a barátnőmmel négy éves kapcsolat után, mert elhidegültünk egymástól, és sok volt a vita. Ő meg sem próbált lebeszélni, csak mondta, hogy szeret, és sajnálja, hogy nem ment. Én utána próbáltam békülni, de két héttel később összejött egy ismerősével, akiről még a szakításkor is azt mondta, hogy csak barát, és nem akar tőle semmit férfiként. Mégis együtt voltak fél évet, a pasi kb nála lakott, elmentek együtt síelni egy hétre, stb. Most eltelt hét hónap, beszéltünk, és mindketten bevallottuk, hogy hiányzunk egymásnak, és még mindig szeretjük egymást. De nem tudom, menne-e. Nem klasszikus megcsalás, de mégis egyből összejött valakivel, és még hazudott is róla, hogy csak barát. Ti ezek után tudnátok benne bízni? 28 f, 30 n2022. márc. 9. 12:02
12/17 anonim válasza:
Nem volt megcsalás, ettől függetlenül engem nagyon bántana, hogy ilyen hamar pótolható voltam. Az újra nekifutás csak kínlódás volna.
13/17 anonim válasza:
Te akartál bèkülni ő meg elengedte az egészet .Am én azért sem foglalkoznak vele mert könnyen elengedett és mi a garancia arra hogy másodjára sem teszi ezt meg.Én értem hogy évekig együtt voltatok csak sztem neked sokkal többet jelentett a kapcsolat mint neki.
14/17 NTBS válasza:
Nem ,de Ne gyere vele össze szerintem. Ha szeretted miért szakítottál? Illetve most miért akarod újra?
16/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem és ne adnék neki esélyt újra!
17/17 anonim válasza:
nem bíznék benne
voltam hasonló helyzetben és rájöttem hogy ilyenkor nem éri meg mégegyszer megpróbálni, legtöbbször csak újra szenvedést jelent
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!