Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom nem féltékeny senkire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem féltékeny senkire?

Figyelt kérdés

Hogy lehet hogy ő nem féltékeny a srácokra? Simán küld jóképű autóversenyzőket, stb.

Aztmondta bízik bennem évek óta. Egyszer mondtam neki de bármikr találhatunk jobbat a másiknál, aztmondta ez benne van a pakliban. Hogy kezeljem ezt a féltékenykedést? első pasim ő tapasztaltabb

2022. febr. 16. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Örülj neki, ez lenne a normális.
2022. febr. 16. 14:29
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Neki normális a felfogása, veled van a gond. Az alaptalan féltékenység soha nem a szeretet, szerelem jele hanem az alacsony önértékelésé és kötődési problémáké.
2022. febr. 16. 14:32
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Te komolyan azon agonizálsz, hogy nem valami féltékenykedő idióta a párod hanem egy normális srác aki képes bízni benned? 😂 Szerintem hagyd ott, nem érdemled meg, hadd találjon normális nőt.
2022. febr. 16. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

szerintem is így kéne működnie, sokkal jobb hely lenne a világ önbizalomhiány és kicsinyes féltékenykedés nélkül

valamikor én is direkt mondom a feleségemnek, hogy nézd, az a faszi ott tök jól néz ki és nekem tökre bejönne a helyedben

tudom, hogy sok jóképű férfi van a világon, és egyszerűen az élet apró örömei közé tartozik, ha látsz más jóvágású embereket is

hova féltékenykedjek, ha egyszer engem szeret, hozzám jött feleségül, velem szexel jókat, velem együtt él meg rosszat-jót, amit csak az élet hoz?

2022. febr. 16. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
7%
Nem tart attol hogy elveszit. Azok ilyenek.
2022. febr. 16. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
5! Vagy mindegy neki! 🤔
2022. febr. 16. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

Egészséges féltékenységre szerintem szükség van. Pl nekem tök jól esik, ha valaki nagyon pimaszul közeledik felém, a barátom pedig leoltja. Ebből is érzem, hogy szeret és nem akar elveszíteni.

Az nyilván nem jó, ha valaki mindenkire féltékeny és folyton gyanusítgat. De ennek az ellentéte, a közöny is zavaró, mintha minden mindegy lenne, az is ha 2 perc múlva lelépnék valaki mással.

2022. febr. 16. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

"Egészséges féltékenységre szerintem szükség van. Pl nekem tök jól esik, ha valaki nagyon pimaszul közeledik felém, a barátom pedig leoltja. Ebből is érzem, hogy szeret és nem akar elveszíteni."

igen, de amikor valaki nagyon pimaszul közelít a párom felé, azt nem féltékenységből oltom le (nem attól félek, hogy elveszi őt tőlem), hanem azért, mert nem szeretném, hogy a páromnak kellemetlenséget okozzon.

2022. febr. 16. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
7es kezdjük ott, hogy nincs olyan, hogy egészséges féltékenység. Ne keverd a féltéssel, az teljesen más kategória.
2022. febr. 16. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyeregben érzi magát
2022. febr. 16. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!