Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a barátom nem féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom nem féltékeny rám akkor nem is szeret?

Figyelt kérdés
Soha nem feltekeny es ezt elvarja tolem is forditva.Viszont nalam a feltekenysegnek a hianya = a nem szeretlekkel.En sem vagyok feltekeny mert meg friss kapcsolat es nem is vagyok meg szerelmes.De tudom ha szerlmes vagyok akkor megol a feltekenyseg.Emiatt uavar hogy o sem feltekeny...
2019. aug. 18. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha követjük a logikádat, akkor ő sem szerelmes még. Így van?

Amúgy más a féltékenység és a féltékenykedés. Szerintem utóbbira gondol a párod. Nem szereti a hisztit. Ennyi.

2019. aug. 18. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugye te még csak tizenéves vagy?
2019. aug. 18. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe se jut hogy azért nem féltékenykedik mert szeret, elég szomorú.
2019. aug. 18. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Nem,en ertem.

Engem is zavar,h nem feltekeny a ferjem...engem arra emlekeztet,hogy nem fel elvesziteni,vagy nem feltetelezi,h masnak is tetszhetek..

Nem a koros ellenorizgetesre ,gyanusitasokra gondolok,de egy kis egeszseges feltekenyseg jolesne neha...

2019. aug. 18. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szeret, akkor nem féltékeny, hanem teljes mértékben megbízik a másikban. Itt te vagy az, akinek önértékelési gondjai vannak és akinek elcseszett beteges a kötődési mintázata. A helyében már rég kidobtalak volna, pont a hozzáállásod miatt, szóval eléggé szerethet téged ez a srác, hogy ezt eltűri.. De nyugi, megjön majd az esze, aztán mehetsz keresni egy madadfajta pszichopatát akivel kölcsönösen terrorizálhatjátok egymást a féltékenykedésetekkel.
2019. aug. 19. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó, én az utolsó előtti vagyok.

Akkor az én férjem ,szeret,megbízik bennem, azért nem féltékeny?Jó lenne ha így lenne.Sajnos mi már régi házasok vagyunk, nem tini vagyok.

Hát nem tudom,én úgy érzem, nem is feltételezné, hogy megtenném, vagy hogy kellhetek másnak, ezért nem féltékenykedik.

Mert ha szeretne, félne elveszíteni.

Biztos vannak nekem is önértékelési zavaraim, én nem is tagadom...

2019. aug. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!