Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexuális tartalmú beszélgetésekbe keveredtem egy kollégámmal, mit tegyek?
Mindketten kapcsolatban vagyunk, de elég jó ideje tart ez a kémiai vonzalom közöttünk.
Nekem mondjuk eléggé haldoklik a kapcsolatom, a párom a nyitott kapcsolatra is célzott már, ha vége lenne, sem új párt szeretnék, hanem kalandokat, ő meg szereti a párját, nem hiszem, hogy szakítana, és azt sem szeretném ha úgy jönne le, hogy én arra várok.
Szokott ebből élesben is lenni valami, vagy kiszórakozzuk magunkat, amikor unatkozunk és elmúlik? (Amúgy nagyjából egy éve van ez, kisebb nagyobb megszakításokkal).
Hogy tartsam fent ezt az érdeklődést, hogy ne legyek unalmas, mert az a helyzet, hogy élvezem. 🙄 Még akkor is, ha csak plátói.
Biztos vagyok benne, hogy mindenféle kommentet kapok, de lehetne előítéletek nélkül? 🙂
20,21,22
Gondolom neked még az online szex is vágyálom. Az igaziról nem is beszélve.
25-ös nem irigykedésből írtam. A szánalmas szó lehet, hogy erős volt, de becsapod saját magadat is. De spec. en ilyen helyzetbe ugyanezt gondolnam magamrol is hogy szanalmas vagyok. Van a kollegad, aki szereti a parjat nem mellesleg, ha igazan szereti nem is bonyolodik veled tovabb sex chat-be. Es vagy te, akit nem érdekel, hogy annak a masik nőnek milyen lesz, mikor meg tudja hogy a párjának nem ő az egyedüli.
Vagy te, akinek a kapcsolata szar, de a párod nem szexchatel félre, bár jelezte a nyitott kapcsolatot. Vagy lehet így akarta tudatni, hogy ő már megcsalt? Szóval ha nagyon elmeditálsz ezen, akkor talán érteni fogod, hogy a pillanatnyi cselekedetre írtam, hogy szánalmas. Ha te szeretnél valakit, es ugyanezt tenne veled tudtodon kívül, es kesobb kiderul mit éreznél? Az mas helyzet, amikor a harmadik nem tudja, hogy a pasinak parja van, arrol nem tehet. Te tudod, es te csak kalandoznal, mikor szakitasz majd a paroddal ez a leginkabb a fo problema ebben a dologban, mert mi van ha a pasi meg beled szeret szakít es te dobod, mert te csak kalandot akarsz. Na de, az a masik no, aki szereti a parjat a te kollegadat az nem akar kalandozni. Ra mennyire szoktal gondolni? Tudnad vajon tisztelni azzal ot, hogy legkozelebb azt irod a kollegadnak hogy: No Sex Chat, just Work and Work Chat? Ez a kérdés vagy inkabb valasztanad az elemi ösztönt? Ezt neked kell tudni. Irtad hogy tudod vegyes tanacsokat fogsz kapni. En csak azt írom ne csapd be magad ezzel egyutt a tobbi szereplot se azt a harom szereplot aki reszese ennek.
Az a harom szamos voltam tudod a 20-as, 21-es, 22-es, de ne aggodj a harom emberhez nincs kozom sem hozzad. Minden jot!
Köszönöm a válaszokat.
Hagyom szerintem, valószínűleg úgysem lenne belőle szex sem. Én nem vagyok sajnos ez az írásban felhúzós típus. Én tenni szeretek. Azt meg pont a munkahely miatt nem nagyon lehet. 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!