Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes meghagyni a beszélgetéseket, és ha a szükség úgy hozza elküldeni a másik fél házastársának?
Mekkora szarok vagytok!!!!
Kerdezo amugy igen nagy r.bi vagy h hazas ferfival kezdtel,legyel ra büszke...
De legalabb annyi legyen benned könyörgöm h keresztbeteszel a hapsinsk!!A felesegnek joga van tudni!!
Tudjatok milyen jo gyereket szülni egy olyan ferfinak aki felrekur?sokan nem.barcsak felnyitotta volna valaki a szemem!!!
Senki nem tette,mindenki hallgatot,evek kellettek h bebukjon az exferj!en meg eveket pazaroltam az egyetlen egyböl,az eletembol!
Nincs annak szemetebb dolog mint aki tanacsot ad h persze ne szolj bele!ti is lesztek ilyen helyzetben,kivancsi lenne h esne nektek!h hazugdagban eltek vagy van szabad döntesetek hogy szeretned az eleted elni?
undoritoak vagytok...igenis belekell szolni,ha mar az ember a parjabannem bizhat akkor kiben?
Szerintem is küldd el a feleségnek, joga van tudni, hogy megcsalja a férje.
Ez a legnagyobb szemétség, mikor már mindenki tudja, csak ő nem. Aztán a végén felette ítélkezik mindenki, hogy persze, mert ha naponta háromszor cumizik és kussol, akkor szegény férje nem kényszerül félredugni.
Gondolom, amúgy is megy a verkli, hogy milyen sz.ar a házassága. Így legalább válnak. Aztán megkaphatod ezt a remek férfipéldányt.
Nekem is hazudott a férjem amig le nem bukott..utolag meg mindenki mondta làtta az uj nőjével de senki se szolt..és még utànna se akart vàllni :( simàn a szemembe hazudott kimagyaràzta a dolgokat..amig éjjel meloztam az akkor még kicsi gyerekeket egyedül hagyta otthon a lakàsban aludni amig a szeretőhöz ment..csak én értem elöbb haza..
Engem is àltalàba a hàzas pasik talàlnak meg de soha nem àllnék le olyannal akinek nője van..max kényszerhelyzet zsarolnak a gyerekeimmel mert soha se tudni milyen szitut dob az élet de a gyerekeimért ölni is képes lettem volna..ezért mondjàk soha ne mond hogy soha..igen én is meginogtam hàzassàgom alatt de sose csaltam volna meg hanem megmondtam neki és hogy vàljunk el mert ő nem szeretett csak érzelmileg zsarolt..minden férfi egyforma addig nem engedi el az àgat amig nem fogja a màsikat..igaz az exférjem utànna se akarta mimor màr volt neki màs hisz jo hàzicseléd voltam neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!