Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha szexuális tartalmú beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexuális tartalmú beszélgetésekbe keveredtem egy kollégámmal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindketten kapcsolatban vagyunk, de elég jó ideje tart ez a kémiai vonzalom közöttünk.

Nekem mondjuk eléggé haldoklik a kapcsolatom, a párom a nyitott kapcsolatra is célzott már, ha vége lenne, sem új párt szeretnék, hanem kalandokat, ő meg szereti a párját, nem hiszem, hogy szakítana, és azt sem szeretném ha úgy jönne le, hogy én arra várok.

Szokott ebből élesben is lenni valami, vagy kiszórakozzuk magunkat, amikor unatkozunk és elmúlik? (Amúgy nagyjából egy éve van ez, kisebb nagyobb megszakításokkal).

Hogy tartsam fent ezt az érdeklődést, hogy ne legyek unalmas, mert az a helyzet, hogy élvezem. 🙄 Még akkor is, ha csak plátói.

Biztos vagyok benne, hogy mindenféle kommentet kapok, de lehetne előítéletek nélkül? 🙂

2022. febr. 9. 11:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Én is kilenc évvel fiatalabb férfihoz vonzódom, de kettőnk közül mindig én voltam nagyobb zavarban, úgyhogy nem lett eddig semmi. (Kollégát keresett bennem, foglalkoztatni akart a munkahelyén.)

Most is mindjárt hozzá készülök - napi rendszerességgel látjuk egymást még mindig. Nagyon szokott örülni nekem, ki is mutatja rendszerint...

2022. febr. 9. 17:17
 12/33 anonim ***** válasza:
Azért készülök a munkahelyére, mert pont dolgom van ott másokkal is találkozni. Meg van beszélve a konkrét időpont.
2022. febr. 9. 17:18
 13/33 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy szinte mindketten függetlenek vagyunk - Ő egy kicsit kevésbé.
2022. febr. 9. 17:18
 14/33 anonim ***** válasza:
Nahh ez az kerdező😀😉 az újdonsag varázsa ez es izgalmas.Aki nincs ebben a helyzetben az nem is tudja..
2022. febr. 9. 17:45
 15/33 anonim ***** válasza:
Mond ki, hogy itt ezt zárjuk le, folytassuk más témával.
2022. febr. 9. 20:32
 16/33 anonim ***** válasza:
Szerintem izgalmas a téma.Megoszthatjuk a tapasztalatokat😌😃
2022. febr. 9. 20:56
 17/33 anonim ***** válasza:
Miért bem fekszel le vele?
2022. febr. 10. 08:50
 18/33 anonim ***** válasza:
Azt teljesen megértem hogy zavarban van a kérdező ha kettesben vannak.Igazából azt kell eldönteni hogy tudjátok e titokban csinálni?mert kollegák vagytok..és bár izgalmas, hogy irodai szex azért fennall a lebukás na meg a kirugás veszélye😁
2022. febr. 10. 10:03
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem szeretném lezárni.

Arra várok, hogy ő kérdezzen rá, mehet-e élesben a dolog. És addig valahogy fenntartani az érdeklődést. Nem igazán vagyok nagy ász a szexchatben. 🤷🏼‍♀️

2022. febr. 10. 14:56
 20/33 anonim ***** válasza:
Ne csapd már be szegény párját a kollégádnak.
2022. febr. 12. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!