Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok? Kiderült a barátnömröl, hogy az exét 5 év alatt vagy 5-6 palival megcsalta. Nekem a kapcsolatunk elején hazudott és azt mondta soha nem tett ilyet, és engem sosem csalna meg.
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 08:51
21/29 A kérdező kommentje:
Na ez az. Akkor nem biztos. Viszont az a gáz, hogy késöbb direkt rákérdeztem és akkor is hazudott. Mellesleg az exének meg 6 évig hazudott. Soha senkit nem csalt meg és csak komoly kapcsolatai voltak. De abban is hazudott, hogy az exe után amikor szingli volt 2 pasival lefeküdt amihez tul.képp semmi közöm nem lenne, de mégis azt mondta csak randi volt aztán kiderült szex is. Na ez is nagyon zavaró.
2022. febr. 4. 12:15
22/29 anonim válasza:
Amugy nemtom hany eves vagy, de rajohettel volna h a nok mindig hazudnak ezekben a kerdesekben, mert ha kiderul h cafkak akkor csokken az ertekuk a piacon. Marpedig ok magas statutuszu alfahimet akarnak...
23/29 anonim válasza:
Hazudott és hazudni fog O ilyen
24/29 anonim válasza:
#6 neked is hazudott, úgyhogy ez nem a múlt. Ha azt mondja, hogy tett ilyet és nagyon megbánta, akkor úgy még okés. De simán csak letagadta, össze vissza hazudozik, hogy tudsz így bízni benne?
25/29 anonim válasza:
Milyen múlt miatt, mikor éveken keresztül hazudozott neked.
26/29 anonim válasza:
Minden kapcsolat más. Lehet az előző pasit nem gondolta igazinak, mellette pasizott ezerrel. Szelhamoskodott, kielte magát. Az egyén is változik idővel, meg - magamról tudom- minden kapcsolatomban egy kicsit más voltam. Unokaocsem volt nagy csajozogep. Buli után hazavitt egy lanyt. Volt is valami. Aztán visszament és egy másik lánnyal is volt. Ilyesmik. Aztán osszejott egy 11 évvel fiatalabb igen erkölcsös szűz lánnyal. Mindent be kellett neki vallani. Megbanni a múltat. 8 éve élnek együtt, unokaocsem azóta meg nőkkel sem beszél csak a legminimalisabban ami muszáj. Ha boltban férfi eladó is van akkor ott vesz árut. Teljesen más ember lett a felesége mellett. Megvaltozhat valaki ha a párja a szerelme is egyben.
27/29 A kérdező kommentje:
Ez is igaz.
2022. febr. 5. 10:13
28/29 anonim válasza:
Rém egyszerű a story.
A csaj k... Cikinek gondolja hogy igazából ő egy nagy K... 🤣🤣🤣
29/29 gyurlaci válasza:
Mond meg neki hogy ne jöjjön haza. Egy pakinak még jó lesz. Ha félrekúr legfeljebb levágják a fejét. Ott úgy is akkora már a fejetlenség. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!