Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után sikerülhet elfelejteni, hogy mit tett a volt feleségem?
25 év után kiderült, hogy a feleségem már nem szeret, szemembe mondta.
1 éven keresztül küzdöttem a kapcsolatért.
Próbáltam színt vinni a hétköznapokba:vacsorázni mentünk, fürdőbe jártunk, sütögettünk, kedveskedtem neki.
Végül bevallotta, hogy volt egy 2 hónapos viszonya, megcsalt.
Megbocsájtottam neki, de ez is kevés volt, hogy mellettem maradjon.
Már 1 éve, hogy elváltunk, de még mindig nem tudtam túltenni magamat azon, hogy megcsalt, s elhagyott.
Isten hozott a klubban!
A történteket el nem felejtettem és nem is szabad hogy örökre az emlékezetedbe maradjon mit tett.Ne hogy véletlenül az eszedbe jusson megbocsátani
De jó hír a fájdalom teljesen megszűnik.
Újra tudok bízni hinni örülni10éve új párom van
24év után történt velem is ez.
Söt a gyerekemmel kisemíztek nullára Ma újra mindenem van amire szükségem van.Sőt már örülök hogy hogy ezt tette velem az exem mert máskülönben nem találhattam volna meg a mostani párom.
Fel a fejjel MUTASD MEG NEKI NEM AKÁRKÍT HAGYOTT EL!!Minden jót!
Szerelmes lett. Túl hosszú az élet ahhoz, hogy csak egyet szeressünk. Te talán szerelmes voltál belé 25 év után? Kétlem.
Élvezd a szabadságot! Kívánom, hogy legyél te is újra szerelmes!
Köszönöm a válaszokat!
Egyszer-egyszer még rámírt az exem.
Mindig az jött le, hogy én tehetek mindenről.
Pedig soha nem bántottuk egymást, se szóval, se tettel.
Volt egy-két dolog, ami nem tetszett neki, de ezt nem mondta el soha, csak a szakítás után.
4 hónapja egyébként van új társam.
A közelemben lakik.
Nem élünk együtt, de minden nap találkozunk, együtt vagyunk.
Egyébként nagyon boldog vagyok vele, s Ő is velem, mindig mondja.
Csak zavart, hogy néha eszembe jut a múlt.
Én maradtam a közös házban, s ezért jönnek elő néha az emlékek.
Így igaz.A házat add el új otthon új barátok új pár.A múltat magad mögött kel hagyni mert különben felemészt
Csak a tanulságot kel magaddal vinni hogy soha ne vágyakoz vissza hozá!!!
Azóta is,már másfél éve az új párommal vagyok.Szeretjük egymást.
Össze nem költöztünk,de minden este talakozunk,együtt vagyunk mivel pár percre lakunk egymastól.
Hétvégén természetesen több időt töltünk együtt.
A saját házunkat nem akarjuk feladni.
Az viszont hianyzik,hogy mikor haza megyek,nincs ott a mostani párom,s üres a ház.
A múlt,ill.az,hogy a volt feleségem megcsalt,s nem tudta tiszteségesen lezarni a 25 évet,néha még mindig fáj.
Azt sem tudom meg elkepzelni,ha a fiaméknál lesz valami esemeny hogy a volt feleségemmel,s a testvérével legyek egy légtérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!