Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni a rosszat amit tett velem. Mit tegyek?
10 hónapja vagyunk együtt a barátommal.Vagy 1 hónapja rájöttem hogy a barátom egy más lánynak írt myvipen levelet.Az volt a fő téma hogy: Remélem benne vagy.elolvastam és az volt benne hogy nem e akar randizni vele...a csaj nem ment el mert van barátnője.Amikor elolvastam felhívtam és megkérdeztem h mi ez???? elsőnek letagadta utána bevallotta hogy igaz.azt mondta hogy már nem szeret és kiégett.azt akarta hogy legyen vége. Én sírtam neki a telefonba hogy én szeretem ne legyen vége nekem is voltak hibáim , mondtam, hogy megváltozok csak megint legyen velem.de ő nem és nem akart már velem lenni.aznap este felhívott és kérdezte hogy tényleg tudnánk e változtatni a dolgokon.én mondtam neki hogy velem ne játszon...másnap elvittem a cuccait.3 napig ki voltam bukva bőgtem egész nap...nem birtam tovább és felhívtam hogy nekem igy nem jó...akkor ő is mondta hogy neki sem jó meg rájött hogy üres nélkülem az élete és hogy szeret.megbocsájtottam neki és azóta együtt vagyunk.ez kb 1 hónapja történt és most hogy eltelt egy kis idő rosszabb minnt régen.. most ugy érzem hogy nem tudom már soha elfelejteni amiket mondottt.amugy még a felét sem irtam le hogy mien sértő dolgokat mondot pl( az utobbi időkben nem szeretett velem lenni, nem volt jó nálunk, meg hogy csak kínoznám ha továbbra is velem kellene lennie)Neki nem mondom ezeket mert megigértem hogy nem fogom emlegetni.de ő is észreveszi hogy van velem valami az utobbi időkbe.amikor kérdezi hogy mi a gond én azt mondom hogy: női ügyek miat... De én most érzem hogy szeret,de bennem még bennem van az a sérelem és ugy érzem hogy mindig bennem lesz amig velem leszek. mit tegyek???? jobb lenne az ientől megszabadulni???vagy felejtsem el az egészet???
Ja amikor még nem jártunk akkor is megcsinálta ugyanezt.melettem találkozgatott más lánnyal.
Én:19 Ő:23
Hát nem túl hűséges típus, az egyszer biztos... Be kellett volna már nőnie a feje lágyának. Az esélyt EGYSZER mindenki megkaphatja. (egyáltalán nem biztos hogy meg is érdemli...)Ha tudtok változtatni, és új lendületet vinni a kapcsolatotokba, akkor menni fog. De ezt a változást ne erőltesd. Az jön le belőle hogy ő nem így szeret. Amúgy egy kapcsolat kettőn múlik, szóval ha te változtatsz dolgokon, ő is nyugodtan változtathat...
...kezdve azzal, hogy leszokik a hülyítésedről.
Csak az a baj ezzel, hogy ha egyszer megtette, újból meg fogja tenni. Tisztelet a kivételnek. Ezért is adj neki esélyt...
azért, hogy tudjon téged tisztelni, és tovább szeretni,mert szerintem szeret, muszály lesz kapartatnod magad után.
de én a helyedben ezek után tuti beszélnék a csajjal, hátha többet tud a pasimról, amit én nem.
mert a pasik ha pl csajozósak, mindenki tudja, csak a bnő nem.
kérj a csajtól segítséget, mint nő a nőtől
köss vele szövetséget
pl teszteld a pasidat
mondd a csajnak, hogy csörgessen meg téged, ha a pasid ír neki levelet
buktassátok le együtt :)
nálam ez bejött
a csaj elmondta, hogy a pasim szólt neki, hogy ne írjon több levelet, és hogy szeret engem :)
remélem rendes lány a másik
közeledj felé bármennyire nehéz, de szeretettel, mert akkor segíteni fog
sok sikert
Szerintem a tesztelgetés meg a másik csajjal való szövetségkötés nagyon gyerekes módszer.. ugyanmár tudjuk nagyon jól mi lenne!
Abba viszont igaza van hogy kapartatnod kellene magad után!!!!!
Mi lenne ha féltékennyé tennéd? Szerintem ez nagyon hatásos és ne tud meg milyen ösztönöket hoznál ki belőle!
Azt nem hiszem hogy szánalmat érez irántam mivel akkor nem sírt volna.amit már 2x is megtett, hogy mien hülye volt...
Most érzem hogy szeret ,csak nekem nem a legjobb igy vele.Remélem idővel el múlik ez a rossz érzés, és minden úgy lesz mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!