Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni azt, aki sokat tett azért, hogy emlékezz rá?!
Figyelt kérdés
Sose voltunk együtt.Nem tudom hogy mit érzett vagy egyáltalán érzett e valamit.Kérdezni nem kérdezhetem hiszen családja van,viszont 95% hogy nem szereti őt.Jó penne valahogy elfelejteni mert már többé úgysem fogom látni.2018. jún. 13. 23:38
1/3 anonim válasza:
foglald el magad, járkálj el otthonról, szakíts meg vele minden online kapcsolatot is. nyugi, el fogod felejteni.
jól tetted, hogy nem próbálkoztál be nála, családja van, nem lett volna jó vége.
2/3 anonim válasza:
Az idő segít.
Egyébként nekem az segít, ha elfogadom a tényt, hogy ennek így kellett alakulnia, arra gondolok, hogy okkal alakultak a dolgok úgy ahogy és nem az az ember volt a megfelelő. Lezárom magamban a dolgot és ilyenkor már nem gondolok arra, hogy mi alakulhatott volna másképp vagy mit kellett volna máshogy csinálnom, mert ezek a gondolatok inkább csak visszahúznak. Inkább csak tovább lépek. Neked is ezt kéne tenned, elfogadni a helyzet és tovább lépni.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Leírnád, hogy mit tett, hogy emlékszel még rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!