Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanátok? Kiderült a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok? Kiderült a barátnömröl, hogy az exét 5 év alatt vagy 5-6 palival megcsalta. Nekem a kapcsolatunk elején hazudott és azt mondta soha nem tett ilyet, és engem sosem csalna meg.

Figyelt kérdés

2022. febr. 4. 08:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
63%

Megáll az eszem komolyan, annyira undorító ez a kettős mérce, hogy arra már szavak sincsenek. Már szégyen nőnek lenni, ilyenkor ezerszer inkább lennék férfi, mert már a gyomrom is felfordul ettől. Ha teljesen ugyanez a történet, csak megfordítjuk a szereplőket, akkor tök egybehangzóak a válaszok, dobd ki a férfit, ne menj le lábtörlőbe stb. Itt meg, aki ilyet mer írni, le van pontozva, aki meg értetlenkedik hogy mit kell ezen megbocsátani, az fel. Ha a férfi csinálta volna meg ugyanezt, 5-6 különböző nővel csalva a volt párját, akkor is így értetlenkednél, kedves #8, hogy mit kell ezen megbocsátani, ez már a múlt? Vagy csak a nőnek van minden elnézve?

Undorító, komolyan.

Kérdező, szedd össze magad, ha ekkora dologban hazudott, miből gondolod, hogy másban nem? Aki ennyire nem vállalja a tetteiért a felelősséget és a következményeket, az nem alkalmas komoly kapcsolatra. Szerintem te is tudod, mit kell tenned.

2022. febr. 4. 10:31
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Ha ezt hoszonegynéhány évesen csinálta volna, mondanám hogy nem lesz gond, elmúlik ez a korszak. Na De 30 felett is? Szerintem ő ez a "több vasat egyszerre tart a tűzben" típus. Kicsi az esély, hogy megváltozik.
2022. febr. 4. 10:33
 13/29 A kérdező kommentje:
Másban is. Abban pl. már hazudott, hogy beszélt-e az exével vagy sem. Ugyanis felvettem diktafonra és kiderült, hogy még a privát képeimet a gépemen is kielemezték az exével. Nekem pedig azt mondta nem beszélt vele 2 hete, csak akkor vallott amikor szembesítettem.
2022. febr. 4. 10:37
 14/29 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, te is troll vagy, mint oly sokan ebben a rovatban?

Világos és egyértelmű mit kell tenned. Nem azt, hogy itt nyavalyogsz, hanem, hogy megléped, amit tanácsoltunk (én #10-es voltam).

2022. febr. 4. 10:41
 15/29 anonim ***** válasza:
17%
#13 köszi a választ, de nyilván költői kérdés volt. Persze, hogy másban is hazudik az ilyen. Vagy tényleg troll vagy, vagy jó nagy balek, hogy még mindig vele vagy.
2022. febr. 4. 10:45
 16/29 A kérdező kommentje:
Na ja, van benne valami....
2022. febr. 4. 11:08
 17/29 anonim ***** válasza:
56%
Én nem mondom, hogy szakíts egyből, de ebben nekem két dolog az ijesztő. Nem maga a megcsalás, hanem az, hogy 5-6 emberrel is, illetve hogy hazudott erről neked.
2022. febr. 4. 11:08
 18/29 A kérdező kommentje:
Bár tény és való, hogy a csaj szeret és igyekszik tenni a kapcsolatért sokat. Családjához többször elvitt már. Feladja a külföldi éltét és haza költözik miattam. Szval nem olyan egyértelmü és könnyü a döntés. Hazudott mert félt. Nem vállata fel a múltját mert tudta, hogy én az ilyet ugyanúgy elítélem mint a többség, de engem nem csalt meg.
2022. febr. 4. 11:11
 19/29 A kérdező kommentje:
#17-es, igen számomra is ugyan ez az ijesztö. 1 db lehet hiba, de több és mellette egy rendszeres szeretö 1 évig az már nem hiba hanem inkább személyiség beli vonás. Ez talán a rémisztö. Ettöl függetlenül teljesen padlóra került amikor szakított vele az exe, mert állítólag negyon szerette. Az ex semmit nem tudott a megcsalásokról.
2022. febr. 4. 11:15
 20/29 anonim ***** válasza:
85%

Sztem az valid, hogy zavar, hogy hazudott. De sztem keves olyan ember van, aki bevallalja elso randin: figyelj draga, az elozo kanomat szenne csaltam, de belatom hogy ez hiba volt, eretlen gyerekes viselkedes, tanultam az esetbol, soha tobbet nem tennek ilyet.

Amugy ha ez lett volna, akkor is belemesz vele a kapcsolatba?

2022. febr. 4. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!