Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok? Kiderült a barátnömröl, hogy az exét 5 év alatt vagy 5-6 palival megcsalta. Nekem a kapcsolatunk elején hazudott és azt mondta soha nem tett ilyet, és engem sosem csalna meg.
Megáll az eszem komolyan, annyira undorító ez a kettős mérce, hogy arra már szavak sincsenek. Már szégyen nőnek lenni, ilyenkor ezerszer inkább lennék férfi, mert már a gyomrom is felfordul ettől. Ha teljesen ugyanez a történet, csak megfordítjuk a szereplőket, akkor tök egybehangzóak a válaszok, dobd ki a férfit, ne menj le lábtörlőbe stb. Itt meg, aki ilyet mer írni, le van pontozva, aki meg értetlenkedik hogy mit kell ezen megbocsátani, az fel. Ha a férfi csinálta volna meg ugyanezt, 5-6 különböző nővel csalva a volt párját, akkor is így értetlenkednél, kedves #8, hogy mit kell ezen megbocsátani, ez már a múlt? Vagy csak a nőnek van minden elnézve?
Undorító, komolyan.
Kérdező, szedd össze magad, ha ekkora dologban hazudott, miből gondolod, hogy másban nem? Aki ennyire nem vállalja a tetteiért a felelősséget és a következményeket, az nem alkalmas komoly kapcsolatra. Szerintem te is tudod, mit kell tenned.
Kérdező, te is troll vagy, mint oly sokan ebben a rovatban?
Világos és egyértelmű mit kell tenned. Nem azt, hogy itt nyavalyogsz, hanem, hogy megléped, amit tanácsoltunk (én #10-es voltam).
Sztem az valid, hogy zavar, hogy hazudott. De sztem keves olyan ember van, aki bevallalja elso randin: figyelj draga, az elozo kanomat szenne csaltam, de belatom hogy ez hiba volt, eretlen gyerekes viselkedes, tanultam az esetbol, soha tobbet nem tennek ilyet.
Amugy ha ez lett volna, akkor is belemesz vele a kapcsolatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!