Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tett már tönkre házasságot szexuálisan szerető?
Új vagyok a pályán. Eddig bírtam. 8 év házasság után lett egy nő az életemben, mert otthon sok évnyi küzdelem után sincs kb. semennyi szex.
Viszont a szeretőm olyan vonzalmat ébresztett bennem, hogy egy pillantásától megrogy a térdem.
De én kiegészítésnek kerestem eredetileg, mert válás most nem opció még évekig.
De sajnos azon kaptam magam, hogy egyre kevésbé vonz az asszony. Vagyis vonz is mikor úgy van, de már a szeretőn fantáziálok, és
úgy van, hogy inkább bejön mostanában az önkielégítés egy képére , mint az asszonnyal együtt.
Mások is így vannak vagy valamit csúnyán elszúrtam?
Nem szúrtál el semmit. A feleséged hagyta az egészet veszni. Válj el vagy élvezd a helyzetet.
(Meg készülj fel arra, hogy mindjárt betámad és elszid a csajkommandó.)
Nincs válás, nem opció most, mint írtam.
Igen, rossz szerető vagyok,---... és azért jó pár évig megtettem. Igazán színvonalas hozzászólás
Meguntam, hogy úgy csinál, mintha a vad dolgok lealacsonyítóak lennének. Ellenben a szeretőm mindig harcra készen áll mindenben benne van és lehet élvezni önfeledten a szexet. Nem kell nagy perverzségekre gondolni, de a misszionárius lécci lassan már megfullaszt.
Nem tudom, de egyre inkább megőrjít szexuálisan a szeretőm. És telefonon miket mond, már attól a gatyámba élvezek.
Lehet szídni, de ez van.
Csak kíváncsi voltam, hogy én fordultam-e rossz irányba, vagy ez törvényszerű, mert nekem nagyon hiányzott már a szenvedély, hogy érezzem, hogy férfi vagyok de nem gondoltam, hogy ilyen pofon lesz belőle
Tudom, hogy nem mentesít, csak erre nem számítottam
:)
Eleve nem kene olyannal házasodni akivel nem egy hullámhosszon vagytok szexualisan. A válás miert nem.opció? Ja gondolom szegeny gyerek meg a hitel..ugyan hagyjuk már..duma.
Senkinek sem jó ez a házasság ezek szerint, de mi lenne ha nem csak magadra gondolnal?? Menjetek külön hátha talál mindenki magának való szemelyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!