Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbált titeket megszerezni a házas ember? Miket tett, hogy megkapjon?
Mármint hogy egy házas ember hogyan kezdett ki egy harmadikkal? Ez lenne a kérdés?
Nekem házasokkal olyan tapasztalataim vannak, hogy rendesen(szabályosan) udvarolnak. Kedveskednek, aranyosak, udvariasak, segítőkészek, tisztelettudók, esetleg óvatosan elhívnak kávézni, stb
Ezeket betudom annak, hogy valszeg régimódiak és közük nincs a nőkhöz es azt se tudják mi fán terem egy nő.
Normál.esetben szerintem úgy kéne zajlani a dolgoknak hogy eleve jókat beszelgetsz valakivel, kialakul egyfajta légkör, hogy szívesen vagytok egymás társaságában, ezek az apróbb kommunikácios érintkezések megnyúlnak egyre többet beszélgettek, aztán már szabályosan keresitek is egymást, spontán "élet adta" apropókból találkoztok is valami kapcsán, nincsenek kényszeres randira hívások meg izgulás, hanem ugy gördülékenyen jön magátol minden es van az a "sodrás" köztetek egymás felé.
Nos erre a teljesen oldott laza barátkozós kapcsolat kialakitásra a házasok mintha teljesen képtelenek lennének.
Látszik az hogy szándékkal akarnak segíteni, kenyszeresen keresik a közös pontokat, óvatosan fel akarják mérni a terepet hogy vevő lennél e rá vagy nem, lereagálod pl a kétértelmű vicceit, tehát az egész célzott, szándékos nyomulás csak épp finoman apránként adagolva, es mellozve mindenféle spontenaitást.
Kiszámított az egész.
Habár ez csak az én véleményem
Habár a 3.egyszerűbben leirta mint én :D
De igen, ilyen egyenes kiszámitott celirányos felszedés az egész, általában körítések(spontenaitás)nélkül, ahogy a házasok szoktak közelíteni
4.voltam
Konkrétabban?
Telefonszám elkérése egyenesben jol indokolva, hogy valoban meg "kell" add vmi miatt
Érintések (váll, derék, vagy mögém áll közel)
Nem lehet lerázni ha beszélgetsz vele, addig nyújtja a beszélgetést, hogy már rákényszerülsz arra, hogy elnézéseket kérj, hogy haladnál, dolgod van stb
Felméri a terepet van e valakid, ha van, akkor meg azt, hogy rendben van e a kapcsolatod
Beprobálkozik másoknál is
Sértve érzi magát az finom elutasítástol is, ezzel rád rakva egyfajta pszichés stresszt.
A meghívások, ajándékok akkor jönnek elő, ha valamennyi nyitottságot mutatsz, veszed a lapot, viszonzol.
Pofátlan az egész
#4 Tehát foglaljuk össze. Egy házas férfi (akinek tehát, mivel házas, bizonyítottan köze van legalább egy nőhöz annyira, hogy az a nő szabad elhatározásából úgy döntött, hogy vele akarja leélni az életét) arról ismerszik meg, hogy "soha köze nem volt nőhöz", ez pedig abban nyilvánul meg, hogy "udvarol, kedves, figyelmes, gondoskodó".
Köszönjük, Emese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!