Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbált titeket megszerezni a házas ember? Miket tett, hogy megkapjon?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 20:43
11/15 anonim válasza:
9# ogen. Egy házas ferfi már kijött a rutinbol. Valszeg a feleségével se tud bánni
12/15 anonim válasza:
"Házas ember" - csak férfiakra vonatkozik a kérdés, vagy jöhet a másik oldal is? a nő is ember... ;)
Vagyis érdekes-e az a kérdezőnek, hogyan próbált egy házas nő felszedni egy pasit?
13/15 anonim válasza:
#9 arra gondolt “Emese”, hogy az udvarlás elején még nem ismeri a férfit, tehát azt sem tudja, hogy házas. Szövegértelmezés, Szövegértelmezés, Szövegértelmezés…
14/15 anonim válasza:
Az ilyen kapcsolathoz magasszintű intelligencia szükséges. Szerintem engedd el! Különben sérülni fogsz lelkileg.
15/15 anonim válasza:
Látom ez a téma behalt :( pedig kíváncsi lettem volna a válaszra - #12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!