Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a féltékeny, bizalmatlan nőket nagyobb számban csalják meg a párjuk, mint a kedves, cuki, szinte semennyire sem féltékenykedős nőket?
A környezetemben nagy számba ezt tapasztalom, persze kivételek vannak.
Saját magamon is tapasztaltam, amikor féltekeny bizalmatlan voltam meg lettem csalva nem is 1x, amikor meg szrtam a másik fejére csak én léteztem, oda vissza volt értem, hűséges volt.
Ez tényleg így van? Miért?
#10.
Ez valóban "személyfüggő dolog", csak nem úgy, ahogy Te gondolod, és nem a szex mennyiségétől függ. Ebbe a hibába esik bele rengeteg nő, mert azt gondolja, hogy egy kapcsolat "jósága" a szexen múlik. Nagyon-nagy tévedés.
#11: Nyilván nagyon nem csak a szexen múlik egy kapcsolat milyensége, alapból is jónak gondoltam ami köztünk volt.
Itt csak arra akartam rávilágítani, hogy "nem éhezett" otthon sem.
#12.
Valami iránt mégis csak "éhezett", ha kitekintett a kapcsolatból.
#13: vannak akik egyszerűen nem monogámok, folyton hajtják a változatosságot
Ő ilyem volt, de erre csak utólag jöttem rá sajnos
"Az eredendő kérdésre a válasz, hogy a féltékeny embereket csalják meg, mert érzik a bizalmatlanságot, és annál inkább tesznek azért, hogy ennek alapja legyen."
Pontosan.
Vegyük azt, hogy dolgozol, szinte semmire sincs időd, hazamész pihenni és szinte minden nap az asszony kiveri a hisztit féltékenységi rohamában, hogy te megcsalod. Még ha hűséges is vagy és ilyennel vádaskodik, azért egy idő után megelégeli az ember és úgy gondolja, hogy már nem érdekel, ha ártatlanul ezzel vádol, akkor legyen is alapja és megteszi.
Persze nem teljesen ettől függ csak egy olyan kapcsolatban is ahol nincs semmi probléma léphet félre az ember, mondván újdonságra vágyik. Szóval nem kell kifejezetten ehhez egy sz-r kapcsolat. Inkább személyiségfüggő.
Biztos vannak ok nélkül féltékenykedők, de nagy részüknek oka van rá. 7
A bizalmatlanság nem ok, hanem okozat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!