Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik olyan férj, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férj, aki hosszú távon is ellen tud állni egy gyönyörű nő csábításának, úgy, hogy ő is kívánja a nőt?

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 14:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
43%
Kizárt
2022. febr. 3. 14:07
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Igen, tapasztaltam. Jellem kérdése
2022. febr. 3. 14:08
 3/28 anonim ***** válasza:
21%
2-es Impotencia kérdése
2022. febr. 3. 14:13
 4/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem, ennek semmi értelme nem lenne.

Ha hűséges akkor leállítja a nő csábítgatását és lekoptatja.

Ha nem hűséges, akkor meg nem áll ellen.

2022. febr. 3. 14:15
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

Nem azt akartad írni, hogy potencia kérdése! :D

Aki impotens annak már mindegy.

2022. febr. 3. 14:16
 6/28 anonim ***** válasza:
54%
Ez konkrét helyzet függvénye. Ha épp minden rendben, boldog szakaszban van a házassága a férifnak, rendben az egészsége és az önbizalma, és alapvetően hűséges típus, akkor nem valószínű, hogy foglalkozna mással. Ha mondjuk egy fél éve tartó szar időszak van, a feleség átment sárkányba és hónapok óta a farkához sem nyúlt, gondok vannak a munkahelyen és a gyerek is hülye, akkor hiába hűséges típus egy férfi, neki is vannak érzései és igényei, valószínűleg bele fog menni. Szóval ez mindkét félen múlik. A leghűségesebb, "én ugyan sohasem" férj és feleség is képes félrelépni, ha olyanok a körülmények.
2022. febr. 3. 14:21
 7/28 anonim ***** válasza:
69%
2-essel értek egyet, van aki az eszét is használja, nem csak a farkát, már bocsánat...
2022. febr. 3. 14:38
 8/28 anonim ***** válasza:
62%

Nem is értem miért lett a 6 os lepontozva.

Ha egy férfi boldog a párja mellett, és megkapja azt amire vágyik akkor nem fog félremenni.

Ha vannak hiányosságok, szar a kapcsolat akkor sokkal nagyobb az esélye ennek..

2022. febr. 3. 14:40
 9/28 anonim ***** válasza:
55%

"A leghűségesebb, "én ugyan sohasem" férj és feleség" NEM lép félre, hanem első lépésben megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot, ha pedig nem megy, akkor második lépésben tisztességesen lezárja, mielőtt mással kezd kefélgetni. Én pl. ezért pontoztam le, mert szimplán nem igaz amit ír.

2022. febr. 3. 14:44
 10/28 anonim ***** válasza:
77%

Milyen csábításról beszélsz? Ahol valaki eleve nem néz "kifelé a kapcsolatból", azt eleve nem éri csábítás. Ahhoz már kell fogékonyság, hajlandóság, hogy valakiben elültessék ennek a csíráját.

Az igazi hűség nem függ a körülményektől

2022. febr. 3. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!