Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férj, aki hosszú távon is ellen tud állni egy gyönyörű nő csábításának, úgy, hogy ő is kívánja a nőt?
Nem hiszem, ennek semmi értelme nem lenne.
Ha hűséges akkor leállítja a nő csábítgatását és lekoptatja.
Ha nem hűséges, akkor meg nem áll ellen.
Nem azt akartad írni, hogy potencia kérdése! :D
Aki impotens annak már mindegy.
Nem is értem miért lett a 6 os lepontozva.
Ha egy férfi boldog a párja mellett, és megkapja azt amire vágyik akkor nem fog félremenni.
Ha vannak hiányosságok, szar a kapcsolat akkor sokkal nagyobb az esélye ennek..
"A leghűségesebb, "én ugyan sohasem" férj és feleség" NEM lép félre, hanem első lépésben megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot, ha pedig nem megy, akkor második lépésben tisztességesen lezárja, mielőtt mással kezd kefélgetni. Én pl. ezért pontoztam le, mert szimplán nem igaz amit ír.
Milyen csábításról beszélsz? Ahol valaki eleve nem néz "kifelé a kapcsolatból", azt eleve nem éri csábítás. Ahhoz már kell fogékonyság, hajlandóság, hogy valakiben elültessék ennek a csíráját.
Az igazi hűség nem függ a körülményektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!