Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Álprofilról írogattam lányokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álprofilról írogattam lányoknak hogy mennyire gyönyörűek és hogy szeretem őket. A feleségem rájött. Ez megcsalás?

Figyelt kérdés
Tagadjam le hogy nem az én álprofilom vagy valljam be és legyen vége a házasságnak ? Ez kb egy 5 hónapos történet. De 1 hónapja született egy kislányunk.
2021. szept. 11. 04:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor rájött vagy nem?
2021. szept. 11. 05:41
 2/33 anonim ***** válasza:
91%

A megcsalás nálam ott kezdődik, ha nem meri elmondani, hogy hiányzik valami pedig igénye van rá és máshol, másnál keresi.

Ebből arra következtetek, hogy neked hiányzott a kapcsolatból a flört, az incselkedés és a bókolás. Mi a francért nem nyitottad ki a szádat?

Ha hazudsz és kamuzol mit fogsz vele nyerni? Mi a garancia arra, hogy ez nem fog megtörténni x idő múlva? Lehet ha őszinte vagy és megtudjátok beszélni, hogy mi hiányzott az egyiknek-másiknak még meg tudjátok menteni a dolgot. Feltéve, ha elég felnőttek vagytok ehhez és szeretnétek is megmenteni...

A gyereked meg végképp nem tudom, hogy jön ide. Inkább most szokja meg, hogy apu-anyu külön él, mint a kamasz kora közepén váljatok és forgassátok fel az életét.

Ha én lennék a csaj és ezt megtudnám akkor nagyon mélyen elbeszélgetnénk. Miért csináltad, mi hiányzott, miből volt sok vagy kevés. De ugyanezt te is hallanád az én oldalamról.

A bizalom elveszne? Nyilván. De a flörtölésen kívül végtére is semmi olyat nem csináltál, ami nem fér bele egy átlagos házassági erkölcsbe.

2021. szept. 11. 06:28
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Tini párkapcsolatok! Ja,de van feleséged. Ja. 😁
2021. szept. 11. 06:36
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
#3: Hát a lányok nyilván tinik voltak akiknek írogatott, szóval 50%-ban igaz!
2021. szept. 11. 06:44
 5/33 anonim ***** válasza:
92%
Posztolo, te hulye vagy..komolyan. Tagadhatod, de a feleseged, ha nem debil ugyse fog tobbe bizni benned. Gratulalok, hogy elcseszted a hazassagod, es nyilvan az egyhonapos kislanyodnak is remek apja leszel...
2021. szept. 11. 07:45
 6/33 anonim ***** válasza:
91%
Ennek a házasságnak már vége, innentől már csak a kényszer miatt maradtok együtt.
2021. szept. 11. 07:56
 7/33 anonim ***** válasza:
90%

Tehát amíg a feleséged terhes volt a te gyerekeddel, addig te teljes lendülettel udvaroltál más lányoknak.

Ez a legaljább féreg viselkedés, ami egy házasságban elképzelhető, és abszolút válóok. A feleséged nálad jobbat érdemel, és jobb, ha a lányod se ilyen "férfiminta" mellett nő fel. A kérdésnek nincs értelme, a feleséged amint teheti, úgy is válni fog. Legfeljebb előbb megkeresi az utódod. Ezt esetleg kivárhatod.

2021. szept. 11. 08:56
 8/33 anonim ***** válasza:
86%
Az egyetlen korrekt dolog, amit ilyenkor tehetsz, hogy a feleségednek bevallod, mit tettél. Onnantól már az ő térfelén a labda. Arra egyébként én személy szerint nem vennék mérget, hogy elválik tőled. Vannak, akik meg tudnak bocsátani. Én olyan házasságról is tudok az ismerősi körömben, hogy a feleségnek két gyerek mellett nemcsak hogy szeretője volt, hanem még el is költözött hozzá pár hónapra, otthagyva a gyerkeket a férjével együtt, de aztán meggondolta magát, a férje megbocsátott neki, visszafogadta, s azóta is (már vagy tíz éve) jól működő házasságban élnek. Néha megbocsáthatatlannak tűnő vétkek is megbocsátást nyernek, néha viszont semmiségek miatt mennek szét párok. Az emberi természet ennyire kiismerhetetlen.
2021. szept. 11. 08:56
 9/33 anonim ***** válasza:
33%
Felesleges bevallani. Meg fél év meg évek mulva is a képedbe vágnà.
2021. szept. 11. 09:01
 10/33 anonim ***** válasza:
83%

Sztem nem vàlik egy nő baba mellett plane.

Ezt szokták kihasználni eleg jol a ffiak es azert ilyenek mert ugy se tud mit tenni a nő plane gyerekkel nagyon nem szoktak pattogni.

Annyira tipikus amikor a ffi "erofolenybe"kerul, hogy visszaél a nő kiszolgáltatottságával.

2021. szept. 11. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!