Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álprofilról írogattam lányoknak hogy mennyire gyönyörűek és hogy szeretem őket. A feleségem rájött. Ez megcsalás?
A megcsalás nálam ott kezdődik, ha nem meri elmondani, hogy hiányzik valami pedig igénye van rá és máshol, másnál keresi.
Ebből arra következtetek, hogy neked hiányzott a kapcsolatból a flört, az incselkedés és a bókolás. Mi a francért nem nyitottad ki a szádat?
Ha hazudsz és kamuzol mit fogsz vele nyerni? Mi a garancia arra, hogy ez nem fog megtörténni x idő múlva? Lehet ha őszinte vagy és megtudjátok beszélni, hogy mi hiányzott az egyiknek-másiknak még meg tudjátok menteni a dolgot. Feltéve, ha elég felnőttek vagytok ehhez és szeretnétek is megmenteni...
A gyereked meg végképp nem tudom, hogy jön ide. Inkább most szokja meg, hogy apu-anyu külön él, mint a kamasz kora közepén váljatok és forgassátok fel az életét.
Ha én lennék a csaj és ezt megtudnám akkor nagyon mélyen elbeszélgetnénk. Miért csináltad, mi hiányzott, miből volt sok vagy kevés. De ugyanezt te is hallanád az én oldalamról.
A bizalom elveszne? Nyilván. De a flörtölésen kívül végtére is semmi olyat nem csináltál, ami nem fér bele egy átlagos házassági erkölcsbe.
Tehát amíg a feleséged terhes volt a te gyerekeddel, addig te teljes lendülettel udvaroltál más lányoknak.
Ez a legaljább féreg viselkedés, ami egy házasságban elképzelhető, és abszolút válóok. A feleséged nálad jobbat érdemel, és jobb, ha a lányod se ilyen "férfiminta" mellett nő fel. A kérdésnek nincs értelme, a feleséged amint teheti, úgy is válni fog. Legfeljebb előbb megkeresi az utódod. Ezt esetleg kivárhatod.
Sztem nem vàlik egy nő baba mellett plane.
Ezt szokták kihasználni eleg jol a ffiak es azert ilyenek mert ugy se tud mit tenni a nő plane gyerekkel nagyon nem szoktak pattogni.
Annyira tipikus amikor a ffi "erofolenybe"kerul, hogy visszaél a nő kiszolgáltatottságával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!