Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Álprofilról írogattam lányokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álprofilról írogattam lányoknak hogy mennyire gyönyörűek és hogy szeretem őket. A feleségem rájött. Ez megcsalás?

Figyelt kérdés
Tagadjam le hogy nem az én álprofilom vagy valljam be és legyen vége a házasságnak ? Ez kb egy 5 hónapos történet. De 1 hónapja született egy kislányunk.
2021. szept. 11. 04:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
18%
20. Ez talán igaz volt a 70-es, 80-as években. Nem most. Normális férfi/nő normálisan áll a kialakult helyzethez.
2021. szept. 11. 13:02
 22/33 anonim ***** válasza:
27%

A nők lesajnálják az egyedulállo gyerekeseket, a ffiak meg kerulik mint egy leprást.

Egy nő csak vegso esetben pattog csak.

Altalaban csak üres fenyegetőzéseik vannak csak. Ha valoban valna azzal nem fenyegetozne, hanem valoban válna..

2021. szept. 11. 13:03
 23/33 anonim ***** válasza:
25%
Jaj 21 linkeljek innen akár?
2021. szept. 11. 13:03
 24/33 anonim ***** válasza:
11%
Ne az itt megforduló nőkből indulj ki.
2021. szept. 11. 13:05
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előzőhöz, aki válik nem itt problémázik mit tegyen vagy ne tegyen és nem fenyegetőzik, hanem cselekszik. Előbb utóbb mindenkinél betelik a pohár
2021. szept. 11. 13:06
 26/33 anonim ***** válasza:
90%
Azzal mit ersz, ha letagadod, o meg ugyse hiszi el? Ennel gyavabb mar tenyleg nem lehetsz. Ha valamit meg szeretnel a felesegtol, akkor odaallsz ele, elmondod, hogy igaza volt, lebuktal es elmeseled a problemaidat, hogy mi hianyzott a kapcsolatbol es miert gondotad "jo" otletnek, amit csinaltal. Kapd ossze magad, mert itt egyszerre kell eszervekkel es erzelmekkel bemutatni a teritett betlit, amiben nem lehet egy lyuk sem. Idod se sok van, mert asszonypajtas ezerrel porog azon, hogyan ugorjon ki ebbol a kapcsolatbol. Ne vard meg, amig a tettekig jut.
2021. szept. 11. 14:00
 27/33 anonim ***** válasza:
28%
Nem jo elmondani bevallani en tartom.igy is évekig mossa majd a fejét ez miatt nemhigy ha még be is vallja. Ezt kell majd hallgatnia ezentul. Ez ilyen.
2021. szept. 11. 14:13
 28/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kommentet. Végül elmondtam neki. Díjazta az őszinteségemet . Ezt követte egy jó nagy beszélgetés. De még nincs pont a végén

Inkább csak pont pont pont... 😔

2021. szept. 11. 19:45
 29/33 anonim ***** válasza:
63%
EZ varhato volt, most jon az ujratervezes. Jo lenne ha visszatalalnal arra az enedre, amibe korabban beleszeretett, hogy a jovoben is szamolhasson veled. Rajtad is mulik, de o dont.
2021. szept. 13. 13:10
 30/33 A kérdező kommentje:
Tökéletesen igazad van.
2021. szept. 18. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!