Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álprofilról írogattam lányoknak hogy mennyire gyönyörűek és hogy szeretem őket. A feleségem rájött. Ez megcsalás?
Figyelt kérdés
Tagadjam le hogy nem az én álprofilom vagy valljam be és legyen vége a házasságnak ? Ez kb egy 5 hónapos történet. De 1 hónapja született egy kislányunk.2021. szept. 11. 04:07
21/33 anonim válasza:
20. Ez talán igaz volt a 70-es, 80-as években. Nem most. Normális férfi/nő normálisan áll a kialakult helyzethez.
22/33 anonim válasza:
A nők lesajnálják az egyedulállo gyerekeseket, a ffiak meg kerulik mint egy leprást.
Egy nő csak vegso esetben pattog csak.
Altalaban csak üres fenyegetőzéseik vannak csak. Ha valoban valna azzal nem fenyegetozne, hanem valoban válna..
23/33 anonim válasza:
Jaj 21 linkeljek innen akár?
24/33 anonim válasza:
Ne az itt megforduló nőkből indulj ki.
25/33 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz, aki válik nem itt problémázik mit tegyen vagy ne tegyen és nem fenyegetőzik, hanem cselekszik. Előbb utóbb mindenkinél betelik a pohár
26/33 anonim válasza:
Azzal mit ersz, ha letagadod, o meg ugyse hiszi el? Ennel gyavabb mar tenyleg nem lehetsz. Ha valamit meg szeretnel a felesegtol, akkor odaallsz ele, elmondod, hogy igaza volt, lebuktal es elmeseled a problemaidat, hogy mi hianyzott a kapcsolatbol es miert gondotad "jo" otletnek, amit csinaltal. Kapd ossze magad, mert itt egyszerre kell eszervekkel es erzelmekkel bemutatni a teritett betlit, amiben nem lehet egy lyuk sem. Idod se sok van, mert asszonypajtas ezerrel porog azon, hogyan ugorjon ki ebbol a kapcsolatbol. Ne vard meg, amig a tettekig jut.
27/33 anonim válasza:
Nem jo elmondani bevallani en tartom.igy is évekig mossa majd a fejét ez miatt nemhigy ha még be is vallja. Ezt kell majd hallgatnia ezentul. Ez ilyen.
28/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommentet. Végül elmondtam neki. Díjazta az őszinteségemet . Ezt követte egy jó nagy beszélgetés. De még nincs pont a végén
Inkább csak pont pont pont... 😔
2021. szept. 11. 19:45
29/33 anonim válasza:
EZ varhato volt, most jon az ujratervezes. Jo lenne ha visszatalalnal arra az enedre, amibe korabban beleszeretett, hogy a jovoben is szamolhasson veled. Rajtad is mulik, de o dont.
30/33 A kérdező kommentje:
Tökéletesen igazad van.
2021. szept. 18. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!