Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álprofilról írogattam lányoknak hogy mennyire gyönyörűek és hogy szeretem őket. A feleségem rájött. Ez megcsalás?
Figyelt kérdés
Tagadjam le hogy nem az én álprofilom vagy valljam be és legyen vége a házasságnak ? Ez kb egy 5 hónapos történet. De 1 hónapja született egy kislányunk.2021. szept. 11. 04:07
11/33 anonim válasza:
Nem értek egyet az utolsóval, hogy baba mellett nem válik egy nő. Én úgy látom csak az nem válik, akinek nincs segítsége és ki van szolgáltatva a férfinak. A 2-es válaszolóval egyet értek, hogy inkább most szokja meg a pici, hogy külön vagytok és mindketten kapjatok esélyt a valódi boldogságra. Mese meg riasztgatás, hogy gyerekkel nem lenne esélye egyikőtöknek sem. Bárki kerülhet ilyen helyzetbe, normális ember az ilyesmit jól kezeli, aki meg nem, azzal nem is érdemes kezdeni, de nektek nincs értelme együtt maradni.
12/33 anonim válasza:
Csak akkor válnak ha a ffinek már konkretan megvan más, aki "el is viszi" es ugy se tud mit csinalni.
Amugy inkabb veszekednek csak, meg igereteket kérnek csak. Meg ilyenek.
13/33 anonim válasza:
Haverom is hasonlót csinált. Én úgy fejeztem ki neki magam, hogy nem számít a véleményem, mert nem vagyunk együtt, de maradjunk annyiban, hogy ha a párom csinálná ezt, arra a kapcsolatra nem akarnám vesztegetni az időm tovább, címkézzük ezt akárminek.
14/33 anonim válasza:
#12-es Igen, a kiszolgáltatott, hülye nők ilyenek. Ne általánosítsunk. Akinek rendes állása, támogató családja, környezete és önbecsülése van, az nem vár addig a pontig
15/33 anonim válasza:
#14: "Akinek rendes állása, támogató családja, környezete és önbecsülése van"
Sajnos ez 10-ből 1.
16/33 anonim válasza:
Ahol te élsz talán 10-ből 1, ahol én, ott 10/9
17/33 anonim válasza:
😄 Ez annyira bénán hangzik, hogy nem a megcsalás lehetősége miatt dobnálak ki, hanem mert sosem tudnék rád többet teljesértékű férfiként tekinteni 😄
18/33 anonim válasza:
#16: Nos akkor tényleg szerencsés környezetben élsz. Ahol én ott a 4-ből min. egy hiányzik.
19/33 anonim válasza:
Feltételem faluban, vagy legalábbis kisvárosban élsz
20/33 anonim válasza:
14 a nők javaresze nagyon odzkodik az egyedulállo anya bélyegtől meg eletmódtol is.
Nem a háttér számit. Egy felcsinalt majd megcsalt nőnek nem sok az eselye semmire.
Manapság is a nőnek szégyen, meg tenyleg csak kihasználják legtobben a gyerekes noket komolyat meg nem akarnak velük, es szoval nem a férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!