Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt szakítottál a pároddal megcsaláson kívül? Illetve mik nálad a szakító okok?
Szó szerint semmit nem tett a kapcsolatunk ápolásáért. Mindig én voltam az aki kereste a társaságát, kis kedvességeket osztottam meg vele, rajzoltam neki, hímeztem vagy a hobbijával kapcsolatban ajándékot adtam. Ő volt az első szerelmem, ezért még most is fáj valamennyire.
Folyton a haverjaival lógott, csak arra voltam jó, hogy elmondja milyen mocskos dolgokat akar velem csinálni.
Nem fejezte ki a szeretetét, már ha érzett egyáltalán valami igazat.
Szakítottam vele. Pár hét múlva már más lánnyal volt. Én azóta sem jöttem össze senkivel.
Tini koromban csak komolytalan kapcsolataim voltak. Pár hónapig tartottak, de puszi volt a maximum érintkezés köztünk.
Volt aminek a távolság vetett véget, volt aminek a túlzott korlátozás.
Most szakítóok a megcsalás lenne, a fizikai bántalmazás, a hosszan tartó lelki bántalmazás, vagy ha a párom elindulna egy lejtőn és nem tudna visszajönni (pl alkoholizmus).
Szült egy házasságon kívüli gyereket, egy tőle 25 évvel idősebb külföldi politikusnak.
Azt akarta, hogy vegyem a nevemre a gyereket és maradjunk együtt mert mindenünk meglesz, közbe a csávó meg már utalgatott arra, hogy nem kéne...
Még szeretnék élni, kiszálltam!
Kiszerettem belőle.
A többi ok:
-függőség (drog és alkohol)
-mentális zavar (nyilván nem a gyász időszakra gondolok, hanem a hosszú depresszióra, skizofréniára, disszociatív szem.zavarra és társaira),
-megcsalás (érzelmileg is!),
-ha nincs már a kapcsolatunkban szeretet, tisztelet, hűség és odaadás,
-ha látom, hogy a másik számára már inkább nyűg vagyok és nem akar velem lenni (mondjuk ez akkor is igaz, ha ezeket magamon érzem),
-amikor a szakítás gondolata megfordul hosszabb időre is a fejemben (akar ha egy hétig is ezen agyalok, hogy mi lenne ha...),
-ha a másik számomra túl nagy teher lenne,
-ha kiderülne hogy már az elején hazudott valami fontosról, ami engem is érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!