Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az hogy szünetet kért meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy szünetet kért meg szóba jött nála a szakítás lehet a megcsalás jele? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nyáron minden okés volt, aztán ugye új suliba ment, új osztály stb.. amitől már eleve tartottam kicsit, és már suli harmadik napján szóba hozta a szünetet hogy pár hónapig szuneteljunk mert kevés ideje van rám, nyáron is kevés ideje volt, (pl munka miatt) és volt hogy szóltam ezért hogy keveset foglalkozik velem vagy ilyesmi.. És így erre fogta de láttam hogy aznap keresett rá egy lányra facen (rajtam kívül tényleg csak pár emberrel beszél, lanyokkal meg főleg nem) és holnap megkerdezem tőle, de nem tudom eldönten hogy én gondolom túl, vagy tényleg lehet valami.. Mert viselkedesileg pl nem változott csak az hogy szóba hozta a szünetet meg kevés ideje van rám, de a szünet lehet az én hibám hogy sokszor veszekedést generalok, vagy "hisztizek" mert kevés ideje van rám

2021. szept. 8. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam amikor szünet volt az egyenlő volt mindig a szakítással, jobb esetben 65 évig élünk van neked erre időd? Te döntesz... Nekem nem volt meg nem is lesz, ha nincs rám ideje akkor nekem sincs ő rá. PÁRKAPCSOLAT.
2021. szept. 8. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A szünetelés kb. egyenlő a szakítással. Néhány esteben lehet jót tesz a párkapcsolatnak, de legtöbbször nem. Szerintem az, hogy nincs elég ideje nem egy megfelelő indok, mindent meglehet oldani, csak akarni kell. Én jelenleg távkapcsolatban élek, barátomnak 2 munkája van suli mellett, és mindig szán rám időt, lehet nem annyit amennyit régebben szokott, de ez is jobb a semminél. Én mindenképpen rákérdeznék arra a lányra, és hogy miért akar hirtelen szünetet..Ha nagyon ragaszkodik hozzá, akkor beleegyezhet (persze csak, ha Te is úgy érzed), de állítsatok szabályokat, hogy pl. ugyanolyan hűnek kell maradnotok egymáshoz, és nem fogtok más emerekkel találkozgatni. És igen, lehetséges, hogy valami alakulgat egy másik lánnyal, de először üljetek le és beszéljétek át a dolgokat !
2021. szept. 8. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem hiszem hogy megcsalna, az lehet hogy van valaki akivel beszélget. Mindenképp beszéld ezt meg vele, ha benne vagy a szünetben legyen, de ha picit is zavar akkor ne menj bele. Én belementem ilyenbe, nekem nagyon rosszul sült el, konkrétan 1 hónap szünet után még 6 hónapig szenvedtem egy olyan kapcsolatban amit már rég hagyni kellett volna. Mondd el neki nyugodtan hogy mit érzel, és mit szeretnél, ha meg tudtok egyezni valamiben az jó, ha nem akkor vagy szünet és meglátjátok, vagy ne húzzátok tovább, engedjétek el egymást. Nem éri meg egy boldogtalan kapcsolatban benne maradni.
2021. szept. 9. 02:25
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Sosem értettem a szünetet. Akinek elege van a másikból, az hagyja ott. Nem kell itt szünet.
2021. szept. 9. 05:44
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

A szünet nagyon ritkán jó.

Ha szereted a szerencsejátékot, akkor menj bele.

De a másik lehetőség a szakítás.

2021. szept. 9. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi a valószínűsége, de meglehet, hogy 1-2 nap alatt talált valakit.

Te viszont ne csinálj csetepatékat. Ha nem tetszik, hogy nincs rád ideje - szakíts Te! Van még fiú a világon épp elég.

2021. szept. 9. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts. Az embernek arra van ideje amire akarja hogy legyen. A párommal végzősök vagyunk 2 külön városban, ő dolgozik, én csinálom a jogsit. Mégis tudunk beszélni minden nap és rendszeresen találkozni. Az időkérés csak kifogás, nem mer szakítani.
2021. szept. 9. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Most azért mert nektek van időtök, ő lehet iskola mellett dolgozik, vagy edzésre jár, vagy a bánat tudja..... Nem ez a lényeg. Ha nem az, hogy nincsenek olyan okok, ami miatt szünet kell(ene). Ez ilyen gyerekes hülyeség. Ha majd család lesz, akkor is felakasztod a szegre a gyereket, mert szünet kell?! Eleje van, meg vége. Nincs szünet....
2021. szept. 10. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!