Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy gyönyörű szép barátnőtök, de megismernétek egy lányt akinek a melle nagyobb lenne és a feneke is kerekebb lenne, megcsalnátok a barátnőtöket?
Ha már tudod milyen a bimbi meg hogy hogyan sz.p, az csak ugy lehetséges ha már meg is csaltad.
Kivéve ha ez egy sex buli es látod mással mit csinál. De ha ilyenen vagy akkor is megcsaltad, vagyis a kérdésnek nincs értelme.
Amugy meg aki ennyire a farka után megy, az ne akarjon komoly barátnőt
Egyszer voltam ilyen helyzetben, akkor szex konkrétan nem volt (miattam), de csókolózás, tánc stb. igen.
Akkor megfogadtam, hogy legközelebb csak olyan nővel állok össze, aki tényleg minden téren megfelelő, tartson is bármeddig, amíg megtalálom... Különben nagy frusztrációt okoz, amikor az ember a tengerparton vagy akár a plázában azon kapja magát, hogy "hoppá ma is láttam 5-6 olyan nőt, akire simán lecserélném a barátnőm".
Én a helyedben szakítanék függetlenül attól, hogy a másik csajjal mi lesz.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!