Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha lenne egy gyönyörű szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne egy gyönyörű szép barátnőtök, de megismernétek egy lányt akinek a melle nagyobb lenne és a feneke is kerekebb lenne, megcsalnátok a barátnőtöket?

Figyelt kérdés
Szép a barátnőtök, nagyon is. De egy buliban megismerkedtek egy lánnyal, jól el vagytok, beszélgettek, táncoltok. Össze barátkoztok. Aztán kicsit több lesz belőle, és egy kis alkohol miatt a végén az ágyba köttök ki. Nagy mell, szép bimbó, jobban sz@p, kerekebb a feneke. De ott van a barátnőtök akit szerettek. Kit választanátok?
2021. dec. 30. 20:47
A kérdező szavazást indított:
A barátnőm, akit szeretek
A másikat, aki sokkal csinosabb
35 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
32%
Mindenképp a szép bimbót választom :'DD
2021. dec. 30. 20:51
 2/27 anonim ***** válasza:
24%
Ha jobban szop akkor lehet a ringyót választanám :D gyengém.
2021. dec. 30. 20:53
 3/27 anonim ***** válasza:
92%

Ha már tudod milyen a bimbi meg hogy hogyan sz.p, az csak ugy lehetséges ha már meg is csaltad.

Kivéve ha ez egy sex buli es látod mással mit csinál. De ha ilyenen vagy akkor is megcsaltad, vagyis a kérdésnek nincs értelme.

Amugy meg aki ennyire a farka után megy, az ne akarjon komoly barátnőt

2021. dec. 30. 21:05
 4/27 anonim válasza:
63%
Simán lefeküdnék azzal a csajjal. Miután szakítottam a barátnőmmel
2021. dec. 30. 21:16
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
A megcsalásnak semmi köze a testi adottságokhoz. Ha jól értem te megtetted, és azért, mert állt a farkad. Neked nem számított a szerelem, akkor hajrá válaszd a másikat. A "szerelmed" ennél sokkal jobbat érdemel!
2021. dec. 30. 21:17
 6/27 anonim ***** válasza:
80%
D kosár visszatért?
2021. dec. 30. 21:22
 7/27 anonim ***** válasza:
60%
Egy fullextrás, BMW X6-ot, nem cserélsz le egy Alfa Romeo SUV-ra, csak mert tetszik a felnije, meg kényelmesebb az ülése.
2021. dec. 30. 21:23
 8/27 anonim ***** válasza:
19%
Uhh, mivel egy ösztönlény vagyok ezért persze hogy a nagy csöcs, és fenék! Leszarnám a személyiségét, mert a vele töltött idő 5%-ában amíg szexelünk addig egy kerekebb feneket foghatok! A maradék 95% meg lesz ahogy lesz, meg a jövő, mit számít. Éljen a test és a hedonizmus.
2021. dec. 30. 21:29
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele, bevolt rúgva és az egyik haverom lefotózta meztelenül, nekem meg elküldte. A csajjal baráti viszonyba vagyunk, de volt már rá példa amikor nyomult buliba, és hát baromi jó teste van. De ott van az is hogy ott a barátnőm.
2021. dec. 30. 21:36
 10/27 anonim ***** válasza:
78%

Egyszer voltam ilyen helyzetben, akkor szex konkrétan nem volt (miattam), de csókolózás, tánc stb. igen.

Akkor megfogadtam, hogy legközelebb csak olyan nővel állok össze, aki tényleg minden téren megfelelő, tartson is bármeddig, amíg megtalálom... Különben nagy frusztrációt okoz, amikor az ember a tengerparton vagy akár a plázában azon kapja magát, hogy "hoppá ma is láttam 5-6 olyan nőt, akire simán lecserélném a barátnőm".

Én a helyedben szakítanék függetlenül attól, hogy a másik csajjal mi lesz.

33F

2021. dec. 30. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!