Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az undorító kinézetű fiúknak gyönyörű barátnője?
Pénz és kapcsolatok. A nő erre hajt, a pasinak meg csak ez van, azon kívül, hogy undorító a kinézete.
Mivel a nagyon szép nők meglehetősen szeretik magukat és a szépségüket, általában hasonlóan szép pasit keresnek - ha nem, akkor az nem a ronda pasi személyes varázsa miatt van (ahhoz nem csupa szépség nő kellene), hanem egyszerű, kiszámítható önzés. A csaj csakis használja és kihasználja, szinte biztos. Elenyésző a kivétel.
Na megjött a szokásos lúzer, aki szerint mindenki is hibás, amiért neki nincs csaja...
Tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter :)
Lehet már ráunt a szépfiúkra akik csak kinézetben jók,de ha megszólal dől belőle sötétség.
Arról nem beszélve hogy fűvel-fával megcsalták elötte.
Én se vagyok az a tipikus jóképű pasi. Nem követem a divatot sem. Van egy saját stílusom, igyekszem hogy a megjelenésem igényes legyen, rendszeresen tisztálkodom stb (van aki ennyire se képes).
Még is voltam már pár 10/10-es lánnyal. A titok annyi hogy nem vagyok bunkó paraszt. Illedelmes vagyok, a lányokkal tudok tisztelettel beszélni és hasonló dolgok. Nem minden szép lány felszínes πcsa. Sokaknak számít a belső érték is. Meg van akinek nem is jönnek be a 40kilós páva gyerekek, hanem inkább férfit szeretnének, akivel lehet mit kezdeni. És a "szépfiúk" többsége ilyen ecset hajú már, vagy a kukás zsák frizura megy. Ez van akinek nem jön be, azok máshol kényszerülnek keresni.
Meg ugye kinek mi jön be. Van aki kifejezetten rondának tarthat, van aki átlagosnak, van aki meg álom pasinak.
(Nekem pl a tipikusan szép lányok nem az eseteim. Max ha smink nélkül szép és nem sminkel. Úgy oké. De volt olyan barátnőm hogy haveri körben el voltak ájulva, hogy ezt hogy hoztam össze?? Mit csináltam hogy egyáltalán szóba állt velem??)
És hogyan lehet sármos, jó kiállású férfinak bányarém társa? Mert ilyen is van ám szép számmal.
A szépség elmúlik, de az ember belső értékei (tudom, süket duma) azok eléggé állandóak.
Én csak ilyet látok kb, főleg vonaton, vagy belvárosban ha sétálok, fullos csajok, legalábbis külsőre. Aztán belül kitudja milyenek, biztos nem 1 gyerekkel vannak ők sem, ebből jön a megcsalás, aztán tönkre teszik csak egymást.
Mellettük meg valami vihogó zsíros hajú idétlen. Hogy ők mit bírnak az ilyen srácokban, vagy mi vonzhatja őket magukhoz, azt még ők sem tudják, szerintem nekik mindegy, csak legyenek valakivel, mert eszetlenek még és nem tudják mit akarnak. Az ilyen srácok általában zsebben sem valami stabilak, ha meg van is nekik hó elején, szarul bánnak vele, lehet pont emiatt vannak velük, vagy én nem tudom tényleg.
Én penge pasikat látok zsírdisznó nőkkel.
Biztos kicsi a pöszi vagy csóró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!