Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy gyönyörű szép barátnőtök, de megismernétek egy lányt akinek a melle nagyobb lenne és a feneke is kerekebb lenne, megcsalnátok a barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Szép a barátnőtök, nagyon is. De egy buliban megismerkedtek egy lánnyal, jól el vagytok, beszélgettek, táncoltok. Össze barátkoztok. Aztán kicsit több lesz belőle, és egy kis alkohol miatt a végén az ágyba köttök ki. Nagy mell, szép bimbó, jobban sz@p, kerekebb a feneke. De ott van a barátnőtök akit szerettek. Kit választanátok?2021. dec. 30. 20:47
11/27 anonim válasza:
Ha az a csaj érdekel, akit a haverod fotózott meztelenül a buliban, akkor ásd el magad. Gondolom 100 másik megcsinálta, ha neked ez kell, akkor azonnal szakíts!
12/27 anonim válasza:
Nagyon szeretheted a barátnődet, ha egy pucér csajról készült kép elbizonytalanít xd szánalmas.
13/27 anonim válasza:
Én simán megcsinálnám az élményért aztán mi t ha mise történt volna
14/27 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy undorítónak tartom a nagy folyós melleket, így ez eleve inkább negatívba rántja a dolgokat.
A párom meg akkor hagyom el, ha nem működik együtt, nem akkor, ha elsétál mellettem valaki. Távolról mindenki makulátlan, közelről meg mindenki ember...
15/27 anonim válasza:
A haverodról is sokat elárul, hogy csak úgy lefotózgatja a meztelen csajt, és tovább is küldi.
16/27 anonim válasza:
Nem, csak a baratnom akit szeretem mindenne jobban.
Akarmilyen szexi, lehet szarabb lesz vele élni
17/27 anonim válasza:
" bevolt rúgva és az egyik haverom lefotózta meztelenül, nekem meg elküldte"
És szerinted ez ok? Itt az értékrendekkel hatalmas gondok vannak. Miért akasztjuk szögre az emberségünket?
18/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem lóg a melle, szép kerek, akkorra mint egy jó nagy narancs. A mi kapcsolatunk se tökéletes, de szeretem. Pl kicsit pattanásos, éa van amikor ezt egy kicsit elhanyagolja. Nem csalom meg, de átfutott az agyamom már.
2021. dec. 31. 08:32
19/27 anonim válasza:
Ha számonra gyönyörű a barátnőm, akkor hogy a fenébe jön egy random csaj, aki sokkal szebb nála? Ha meg nem nagyon tetszik, akkor össze se akarok jönni vele és nem lesz a barátnőm. Ez kicsit ellentmondásos.
20/27 A kérdező kommentje:
Néha vannak pattanásai
2021. dec. 31. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!