Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyönyörű barátnőt megcsalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyönyörű barátnőt megcsalni?

Figyelt kérdés
Miért akarja valaki megcsalni a gyönyörű barátnőjét, akit szeret, egy alacsonyabb szintű nővel? A vicc az, hogy én vagyok az a lány, mivel tisztában vagyok az értékeimmel tudom, hogy sem külsőre, sem belsőre nem vagyok egy szinten azzal a másik nővel. Ja, és persze nem mentem bele semmibe sem a fiúval, csak csapta a szelet, flörtölgetett, meg a szokásos. Mondom semmibe sem mentem bele és nem is tervezek. Csak egyszerűen nem tudom megérteni
2019. máj. 17. 09:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem látunk bele sem a srác fejébe, sem a kapcsolatukba.
2019. máj. 17. 09:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudod a kémiakét ember között nem csak külső, sőtt, többségében nem a külső hatására alakul ki.

Az agyban elsőbbséget élvez a külső, de mint a mondás is tartja: a külső megfog a belső megtart...

2019. máj. 17. 09:22
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
Mert attól még lehetsz hisztis, buta, agresszív vagy extra prűd..ezer hibád lehet. Meg lehet, hogy szimplán nem szereted a pasidat és másnál keresi azt amit nálad nem kap meg. Felesleges ilyet méregetni, hogy ki milyen szinten van. Mert lehetnek erényeid, a másiknak meg másfélék.
2019. máj. 17. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

#2-es voltam.

Tapasztalatból írtam amit írtam.

Volt egy feleségem, akit mindenki bombázónak tartott, szőke, kék szem, dús keblek, formás fenék, darázs derék....

Ha hiszed ha nem, kedves volt, jó szívű, de valahogy valami miatt beleszerettem egy nála jóval előnytelenebb kinézetű nőbe.

Kis mellek (nagy mellű nőket szeretem), nagyon vékony testalkat, szemüveges, festett csúnya vörös madárfészkes haj.

Valami nem tudott megtartani a feleségembe, egyre több hibája volt a szemembe, kerestem az okokat, hogy mi nem stimmel, majd elváltam.

A fent említett hölgy 5 éve a párom, tavaly költöztünk össze, és érthetetlen módon vonz, szerelmes vagyok belé, állandóan megszexelném!

Az Édesanyám is megjegyezte, hogy az emberek általában szebbért szokták elhagyni a másikat... (nem csaltam meg a feleségem mielőtt valaki leszúrna érte)

Én viszont azt mondtam az Édesanyámnak, hogy a nő akibe szerelmes vagyok sokkal szebb és jobb mint azelőző, és a szemembe igaz is!

Szóval valószínűleg valami olyat közvetítesz felé, amit nem kap meg otthon, ami beindítja nála azt a bizonyos kémiát.

2019. máj. 17. 10:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem értem miért gondolod,hogy annak a csajnak a szintjét sem belsőre,sem külsőre nem ütöd!Szerintem csak látsz valamit a szemeddel,de fogalmad sincs róla hogyan viselkedik a csaj.Vagy csak Te jobban vonzod azt a srácot valamilyen megmagyarázhatatlan okból.
2019. máj. 17. 10:18
 6/11 Bence_ ***** válasza:
60%

Az a nő szép akit szeretek!

Kérdező te meg menj el egy pszichológushoz, rakd rendbe magad. Emberek között nincs szint.

2019. máj. 17. 10:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de én akkor sem értem. Egyszerűen elvagyok hűlva rajta, mert női szemmel is öröm ránézni, és tudom, hogy jó ember (dolgoztam vele).

Mindegy úgysem mennék bele semmibe mert nem bírná a lelki ismeretem azt a terhet, azt sem szeretném, hogy miattam szétmenjenek. Annyira azért nem vagyok oda érte. A kérdés igazából tényleg arról, szól, hogy általánosságban is létezik ez az eset,

2019. máj. 17. 10:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Mert én tisztába vagyok az előnyeimmel, hátrányaimmal. Tudom ,hogy nem vagyok csúnya ,de tudom hogy közelebb állok az átlagoshoz, olyan 10/6-osnak mondanám magam. És talán túl fiatal vagyok még hozzá, hogy megértsem ezeket a dolgokat. Ezért tettem fel a kérdést. Csak elelmélkedtem rajta, nem gondolom,higy ezért pszichológus kellene. Majd egyszer biztosan megértem, de most még nem.
2019. máj. 17. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Dolgoztál vele.Tök más,mint vele élni vagy járni.Munkahelyen amùgyis a legtöbben jôpofiznak,a legkedvesebb modorukat elővéve.A valóság pedig guakran más.
2019. máj. 17. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mondta párom akinek modell kategórias bnője volt, hogy a külső nagyon max pár hónap "eufóriat" okoz, utana a szemelyisege a döntő. En molett is vagyok meg modell se :-D , de elhiszem neki hogy velem ezerszer kiegyensulyozottabb mint anno vele... en is nehezen fogtam fel de ez van :-)
2019. máj. 17. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!