Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretsz valakit, de képes vagy megcsalni, akkor
tényleg szereted?
Sosem tudnám megcsalni azt, akit szeretek. Azt sem, akit nem szeretek, mert be lehet fejezni a kapcsolatot tisztességesen is.
2019. jan. 10. 12:44
Minden lehet.
Lehet, hogy egyszerre két emberbe szerelmes. Van ilyen.
Lehet, hogy a párját szereti, de a másikba szerelmes.
Lehet, hogy nem szerelmes a párjába.
Lehet, hogy egyikükbe se szerelmes, és mindkettőnek hazudik.
2019. jan. 10. 12:45
Szeretem anyámat, mégis mással szexelek.
Szeretni szeretheti, de nem szerelmes.
2019. jan. 10. 12:47
Egyértleműen nem szerelmes. Én még csak emberi szeretetet se tudok az ilyenbe belelátni. Szerintem ha emberileg szeretek valakit akkor tisztelem is. Ebben az esetben pedig inkább szakítok, mint hogy megcsaljam.
2019. jan. 10. 12:50
Csaltam már meg azt akivel együtt voltam. Szerettem de már unalmas volt
Kellett az új az ismeretlen a kihívás. Nem igazán megy nekem az elkotelezodes hisszu távon mert megunom . Nekem csak a kapcsolat eleje tetszik ha már elmúlt a biokemia megunom.
2019. jan. 10. 12:50
Azt kéne megérteni, hogy egy kapcsolat nem attól működik, nem attól marad fenn, nem attól lesz jó, hogy a felek szeretik egymást. A legtöbben valahogy úgy fogják fel, hogy "ha megvan a szeretet, akkor jó a kapcsolat". Pedig pontosan fordítva van: "ha jó a kapcsolat, akkor megvan a szeretet". Semmi értelme azon lamentálni, hogy akkor most igazán szeretett-e vagy sem. Inkább azzal érdemes foglalkozni, ogy >működjön< a kapcsolat, menjen a kommunikáció, menjen a problémamegoldás, tudjátok kezelni a változásokat. És akkor nem lesz értelme megcsalni a másikat.
2019. jan. 10. 12:52
Nem, mert akit szeretsz, annak akarva nem bírsz fájdalmat okozni.
2019. jan. 10. 12:53
aki szereti a párját, nem csalja meg érzelmileg-lelkileg sem.
ha téged megcsaltak ilyen módon, és a párod azt állítja, hogy mégis szeret téged, biztos lehetsz benne, hogy csak a bőrét igyekszik menteni.
te meg bolond vagy, ha bedőlsz neki.
ha szeretünk és tisztelünk vkit, ott nincs harmadik.
és ennyi.
ezen nincs mit ragozni.
2019. jan. 10. 13:02
A megcsalás hazugság (a nyitott kapcsolat, ha mindkét fél belemegy, nem hazugság, tehát nem is nevezhető megcsalásnak). Hazudsz olyannak, akit szeretsz?
2019. jan. 10. 13:08
Az nem szeret, de a biztosból, a megszokottból nem akar (még) kilépni.
2019. jan. 10. 13:19
Kapcsolódó kérdések: