Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha szeretsz valakit, de képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretsz valakit, de képes vagy megcsalni, akkor tényleg szereted?

Figyelt kérdés
Itt most arra gondolok, hogy egy hosszabb kapcsolatban az egyik fél azt állítja, sőt maga is elhiszi, hogy szereti a másikat, viszont titokban képes lenne megcsalni a párját, nem csak alkalmi együttlétre gondolva, hanem lelki kapcsolatot is kialakítva egy harmadik személlyel. Volt már valaki hasonló helyzetben? El lehet hinni hogy az a személy még szereti a párját? Vagy egyértelmű hogy már csak megszokásból, kényelemből van vele?

2019. jan. 10. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem velem, egy barátnőmmel történt. Évekig csalta az élettársa (várandósan is). Most, hogy kiderült és borult a viszony, próbálja magát vissza könyörögni "mert szereti". Az én szemembe nem ember az ilyen.
2019. jan. 10. 13:31
 12/13 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem lehetseges igen. Tenyleg lehet ket embert egyszerre szeretni. Mint pl ket nagyon jo baratodat is szeretheted ugyanugy csak ott mivel nem szexelsz egyikkel sem, nem letezik a megcsalas. Ugyanilyen egy kapcsolat is sajnos csak az emberek a civilizacio folyaman raeroszakoltak magukra a monogamiat.

Onzoseg elvarni azt hogy egy embernek egy szeme fenye legyen es csak ahhoz vonzodjon/kotodjon lelkileg.

Ha belegondolunk egszeruen az emberi termeszet ellen megyunk.

2019. jan. 10. 16:21
 13/13 anonim ***** válasza:
30%
Egyszer találkoztam egy sráccal, aki elmondása szerint nyitott kapcsolatban él. Azt mondta, hogy szereti a barátnőjét, és mindig ő lesz számára az első, ha a barátnője kér tőle valamit egy adott pillanatban, akkor amiatt bárki másnak képes nemet mondani bármire, meg meg is szokta beszélni vele, hogy kivel mikor mit csinált, csak az a kérése a csajnak, hogy aki nem csak haver, azt ne kezelje annak, tehát ne hívja el olyan helyre, ahova ők is mennek ketten, stb. Hát már ez az egész gondolkodásmód is furcsa volt nekem, de utána még beszélgettem vele, és elmondta, hogy van egy lány, aki iránt komolyabban érdeklődik, de ő csak barátságot akar. Azt hittem, hogy lefordulok a székről, milyen dolog már, hogy valaki bárkit megkaphat, akit akar, meg bármilyen fajta kapcsolatot, amilyet csak akar, és még mindig nem elég neki? Ezt már aztán végképp nem tudom hova tenni...
2019. jan. 10. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!