Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegek, megkerestetek a szeretot? Ha igen, azert, mert vesztes pozicioban ereztetek magatokat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 14:43
31/45 anonim válasza:
Felhívtam.nem vagyok rá büszke,de elborult az agysm, szerintem ha személyesen találkozunk neki megyek,ahogy a paromnál meg is tettem. Ismétlem nem vsgyok ra büszke.
A csaj rendesen be is szart,minden feletről tiltott es megszakitotta a párommal is a kapcsolatot.
32/45 anonim válasza:
Mièrt nem kerestek ti egy egy fiatal, jókèpű szeretőt?
Jó nagy balekok vagytok, őszintèn szólva.
33/45 anonim válasza:
Engem megkeresett a "párom" felesége. Akkor tudtam meg, hogy a pasi nős. Szegény nő sírva könyörgött, hogy ne találkozzak többet a férjével. Szerintem akkor eléggé vesztes pozícióban érezte magát.
34/45 anonim válasza:
Hát akkor te mi vagy hallod, hogy még azt se tudtad a palidról,hogy nős???
35/45 anonim válasza:
Honnan kellett volna tudnom, hogy nős? 5 hónapig voltunk együtt. Sokat utaztam a munkám miatt, ő pedig nemzetközi kamionosnak hazudta magát. Hetente 2-3 napot/estét voltunk együtt, meg minden második hétvégén. Nem tapasztaltam semmi gyanúsat.
36/45 anonim válasza:
#34: Elgurult a bogyód? Nehogy már még az átvert válaszoló legyen a hibás, csak mert átcseszte őt egy nős féreg
37/45 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy hibás, csak eleg naiv. Bár mint irta,ez nem is volt egy normalis kapcsplat,abban feltűnne.
38/45 anonim válasza:
Kedves válaszoló! Keress ge is magadnak egy szeretőt, aztán annyi. Amúgy ha megkeresnéd a szeretőt, azzal mire is mennél? Férjed beadagolná hogy vége szakítottak, holott ugynúgy folytatná, max mással de óvatosabban. Tehát?
39/45 anonim válasza:
Engem is megkeresett. Annyit kérdezett mióta tart. Megválaszoltam, pont azóta, amióta a férje mondja.
Aztán még próbálkozott többször elérni, végül a férje leállította, mert az már tényleg zaklatás volt.
T9k mindegy mit mond a szerető, a megcsalás tényén az már nem változtat.
40/45 anonim válasza:
Én felhivtam a szeretőt, mert a férjem tagadott a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére is. A bizonyíték az volt, hogy a nő írt nekem, borítani akart. Ezért felhívtam, hogy akkor árulja már el, hogy mi van. Erre csak azt mondta kérdezzem a párom. De ő váltig tagadott mindent. Én meg csak tudni akartam az igazságot. Itt csak azt nem értettem, hogy írt nekem olyan se eleje se vége üzenetet, majd a telefonba már alig mert megszólalni. Akkor minek írt egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!