Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők vesztes férfi létemet külsőm miatt nem hiszik el?
Amikor mondom hogy hosszútávú párkapcsolatra alkalmatlan vagyok, mert 42 éves koromra semmilyen egzisztenciát nem építettem, akkor így felnevetnek, hogy milyen vicces vagyok, meg jó a humorom.
Tovább nemhogy soha nem volt autóm, de jogsim sincs, akkor még jobban nevetnek és így beszállnak a poénkodásba.
Ezért arra következtettem, hogy nők ha a férfi külseje ápolt és sportos akkor automatikusan társítják hozzá hogy biztosan sikeres is anyagilag?
A jó külsőt úgy őriztem meg(dús haj, semmi ránc, kockás has, izmos test), hogy mindig keveset dolgoztam, sokat aludtam, betegesen kerülöm a stresszt. Fix munkám 1 évnél tovább ritkán van (csak addig csinálom amíg érdekes, nem stresszes), évente inkább kimegyek külföldre pár millió ft-ot megkeresek(ilyenkor is stresszmentes, érdekes munkával) és abból kiszámolom meddig jövök ki. Így ugye hitelképtelen vagyok ezért havi 100.000ért bérlek lakást Egerben.
Viszont ez az életmód nekem messze kevesebb stresszel jár mintha hagyományos életet élnék.
De ugye így hagyományos együttélős vagy családot tervezgetős párkapcsolatba nem megyek bele. A nők meg nem szokták érteni miért.
# 1
igen mind kihalunk sajnos nincs kivétel :-)
# 3
nem értelmezed megfelelően. Mindig KIALSZOM MAGAM!!! Ez nagyon fontos a sport mellett a megfelelő izomépüléshez.
# 3
:D
de amúgy tök jó mondom hogy nem hiszi el rólam senki hogy egy vesztes vagyok!!! Akárhogy mondom nem akarják elhinni még a kérdésemet is hazugságnak, kamunak hiszik!!! XD BAszzus ezt nem hiszem! Besz*rás!!!!
Igen.
En is megmosolyogtam par hete egy randin egy magas, izmos sracot, amikor azt mondta, hogy o igazabol felenk (pedig o szolitott le), aztan kiderult, hogy tenyleg semmi onbizalma.
Bar nalad nem az onbizalomrol van szo, mert az szerintem van;)
Amugy mit dolgozol kulfoldon?:)
# 6
fotózok tudományos dokumentációkhoz, gyűjteményeket, örökségvédelmi témákat, épületeket ilyesmi. Ilyenkor havi 3000 euró nettót is megkeresek. ÉVente összesen max, 6 hónap munka szokott így összejönni.
# 8
de hát így határozzák meg a veszteseket nem? A vesztesnek nincs ingatlana, autója, karrierje.
# 8
csak 5 éve kezdtem el arra gondolni hogy valami tartalékot képezzek. Mostanra annyi van hogy 3 millió Ft félre van téve és minden hónapban hozzáteszek, de ez minden, semmit nem tudok felmutatni ezen meg az egészséges, sportos külsőmön kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!