Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők vesztes férfi létemet külsőm miatt nem hiszik el?
Amikor mondom hogy hosszútávú párkapcsolatra alkalmatlan vagyok, mert 42 éves koromra semmilyen egzisztenciát nem építettem, akkor így felnevetnek, hogy milyen vicces vagyok, meg jó a humorom.
Tovább nemhogy soha nem volt autóm, de jogsim sincs, akkor még jobban nevetnek és így beszállnak a poénkodásba.
Ezért arra következtettem, hogy nők ha a férfi külseje ápolt és sportos akkor automatikusan társítják hozzá hogy biztosan sikeres is anyagilag?
A jó külsőt úgy őriztem meg(dús haj, semmi ránc, kockás has, izmos test), hogy mindig keveset dolgoztam, sokat aludtam, betegesen kerülöm a stresszt. Fix munkám 1 évnél tovább ritkán van (csak addig csinálom amíg érdekes, nem stresszes), évente inkább kimegyek külföldre pár millió ft-ot megkeresek(ilyenkor is stresszmentes, érdekes munkával) és abból kiszámolom meddig jövök ki. Így ugye hitelképtelen vagyok ezért havi 100.000ért bérlek lakást Egerben.
Viszont ez az életmód nekem messze kevesebb stresszel jár mintha hagyományos életet élnék.
De ugye így hagyományos együttélős vagy családot tervezgetős párkapcsolatba nem megyek bele. A nők meg nem szokták érteni miért.
"Mindig KIALSZOM MAGAM!!! Ez nagyon fontos a sport mellett a megfelelő izomépüléshez"
En meg nem, mert vallakozo vagyok, es hajnalban mar a nagybanin baszom a rezet, mert az alapanyagokat be kell szerezni. Mondjuk kerek a hasam, nem kockas, de van autom, meg jogsim, ket orszagban is :)
37F incel
# 11
ha a KATA-s egyéni vállalkozói számít, hivatalosan én is az vagyok, bár ez nem "igazi vállalkozás" csak arra jó hogy jobban megéri vele mint alkalmazottként
Nem vagy szimpatikus így a kérdésed és válaszaid alapján.
Nem lenne elég a sportos külső.
N
# 15
mi okozza leginkább az unszimpátiát?
Valójában jobb hogy van három milliód félre téve plusz amit hozzáteszel, és ennyi mert szerintem persze van akinek van akinek van saját háza, de mondjuk annyi hiteltörlesztője hogy habár 'saját' ház de félre sem tud tenni. Egyre többen leszünk az ilyen olyan családi hitel felvevők, akik neveny èv múltán el is válnak, de hitel törlesztès miatt akár papíron nem is vagy így is életük végéig nyögik a törlesztő részlet. Előbb utóbb pedig csak örökölsz majd házat, vagy nem?
Nem feltétlenül lúzersèg ez. maximum itthon is kieegèszíthetnèd a fizetésedet.
Viszont jogsid az lehetne :D
N
# 17
Dehogy öröklök! Nyugdíjas szüleim is albérletben élnek 70 évesen. Semmilyük nem volt soha.
# 19
de erre én nem hivatkozhatok, hiszen az még szánalmasabb nők szemében.
Lúzer senki és még meg is magyarázza. Senkit nem érdekel senki nyomora kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!