Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegek, megkerestetek a szeretot? Ha igen, azert, mert vesztes pozicioban ereztetek magatokat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 14:43
11/45 anonim válasza:
Ne fenyegesd meg.A ferjed dont ugyis.
12/45 anonim válasza:
Ne égesd magad ezzel!!!Dobd ki a kedves férjedet,és lépj tovább.
14/45 anonim válasza:
Én is kiröhögnélek és visszairányítanálak a férjedhez.
15/45 anonim válasza:
Én még nem lettem megcsalva, de ha megcsalna a férjem... nehogy már én legyek a csicska, aki még neki nyal, és a szeretőt fenyegeti, hogy húzzon el... én küldeném hozzá a kedves leendő exférjemet a cuccaival együtt.
16/45 anonim válasza:
Én nem tenném. Bizonyára nem ő kényszerítette a férjedet, nem ő a fő hibás. Ha el is tudnád űzni, akkor hamarosan lenne más helyette.
Amúgy ha tud rólad akkor mit gondolsz mi lenne? Kb tényleg kiröhögne, aztán másnap a kamu túlórában a férjeddel is jót mulatnának rajtad az ágyban.
Max azért keresd hogy segítsen összepakolni a férjed cuccait, mert most azonnal költözik hozzá...
17/45 A kérdező kommentje:
Félreértetek. Nem tanácsot kérek.
Hanem a feleségeket kérdezem, megkeresték-e a szeretot.
Aki valóban volt ilyen helyzetben.
2022. jan. 27. 15:48
18/45 anonim válasza:
Mit nem értesz? Nem keresik,mert nagyon gáz.
19/45 anonim válasza:
Nem kerestem meg, inkább elváltam. A francnak sem kell olyan férj, aki másokba mártogatja mellettem a farkát. Ha ez a vágya, csinálja, de ehhez nem kellek én is.
20/45 A kérdező kommentje:
Olyan feleseg valaszat kerem, aki volt ilyen helyzetben.
Mast mond az ember, mint kivulallo es mast tesz, mikor valoban abban ahelyzetben benne van.
2022. jan. 27. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!