Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » ŐSZINTÉN, nőként mit tennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ŐSZINTÉN, nőként mit tennél ekkor?

Figyelt kérdés

Ez egy név és arctalan oldal, nyugodtan írd az igazat!

Pá éve házasodtál a nagy Ő-vel. Tökéletes pasi. Értelmileg, érzelmileg, anyagilag, szexuálisan is kielégít, és igazi társ.

A baba viszont, nos az nem jön.

Elkezdtek kezelésekre is járni, de a doki nem bíztat.

Ekkor egy buliban, kicsit sok pia és a stressz miatt félrelépsz egy idegennel, majd terhes leszel.

A pasid megtudja, hogy terhes vagy, és majd kiugrik a bőréből.

Elmondod neki a dolgot?

Elveteted, és bekamuzod, hogy "elment"?

Vagy...?

2022. jan. 23. 10:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Ennyit a nagy ő-ről. Mond el neki, az ilyen bármikor kiderülhet.
2022. jan. 23. 18:17
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Ekkora hülyeséget tudtál csinálni, vállalnod kell a felelősseget. Képzeld el hogy nem rád hasonlít majd a gyerek, és az apjára pláne nem fog. De ez még a kisebbik gond, a nagyobbik hogy ekkora terhet nem fogsz tudni cipelni egy életen át ez biztos. Ez totális hazugságban élés. Te döntesz, én elhiszem hogy félsz, de pl ha el is veteted, szintén őrlődni fogsz, pláne ha közlik hogy sorry ez után már nem lesz baba. Akkor mit fogsz csinálni?
2022. jan. 23. 18:42
 23/27 anonim ***** válasza:

21,22

Nem nő tette fel a kérdést, legalábbis nekem (meg a többi válaszolónak) eszembe se jutott ez.

2022. jan. 23. 19:04
 24/27 anonim ***** válasza:
36%
Ha ezer százalék arra h sosem derül ki nem mondanám el. Viszont! Ez nem ezer százalék. Bármikor kiderülhet. Nem mellesleg együtt kell élned ezzel a titokkal. Sajnos nekem ia van olyan titkom amivel együtt kell élnem, és borzasztóan megvisel lelkileg. Nem hazudnék többé. Nincs az a pénz.
2022. jan. 24. 14:20
 25/27 anonim ***** válasza:
52%
Ez úgyis kiderül... vércsoport, lehet hogy a gyerek teljesen az apjára hasonlít... ilyen csak a filmekben van hogy az apa 20 évig más gyereket neveli
2022. jan. 26. 14:57
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Tök zavaró, hogy nem a kérdésre válaszolnak sokan.

Nem az volt a kérdés, hogy szabad-e félrelépni.

Az már megtörtént.

Mindegy miért, hogyan, mennyire nagy az az Ő, mennyi pia volt, stb.

A kérdés az volt, mit tegyen a nő.

Nehéz tanácsot adni.

Mit szeretnél jobban? Gyereket vagy a nagy Őt? És mi lesz, ha megszületik a gyerek és simán kiderül, hogy nem a nagy Ő fajtája, mert sokkal nagyobb az orra, göndörebb a haja, több lába van, mittomén. Bakker, ne felejtsük már el, hogy a gyereken tökre meglátszik ki az apja (anyja). Sőt, olvastam kutatást régebben, hogy a csecsemőkön kifejezetten az látszik meg, hogy hasonlítanak az apjukra, és ennek pontosan az az oka, hogy még az ősközösségben is el lehetett már ez alapján a hasonlóság alapján jobban dönteni rögvest a legelején, hogy ki az apa. Kutatás volt, nem én találtam ki.

Másrészt esetleg elhagyhatnád a nagy Ő-t, akkor tisztább lenne a helyzet. De persze utána meg pereskedned kéne gyerektartásért a valódi apánál.

Hmmmmm, én talán elvetetném a gyereket most gyorsan, ha lehet.

A gyerek szempontjából is esélyes, hogy mindkettő fenti forgatókönyv rosszat hoz.

Harmadrészt rokonoknál volt az, hogy 10 évig görcsöltek a gyerekcsináláson, sosem maradt meg. Mindenhol jártak, mindketten egészségesek voltak. Aztán 10 év után elengedték a dolgot mindketten, pár hónappal később terhes lett az anyuka. Most volt a gyerek szalagavatója mellesleg. Tesója is lett.

Simán lehet lelki oka a meg nem foganásnak. Ez megintcsak fontos adalék a nagy Ő-séghez.

Én elvetetném, megkeresném az igazi nagy Ő-t, és hipp-hopp lenne gyerekem. Talán.

2022. jan. 26. 21:51
 27/27 anonim ***** válasza:
A pofámról lesülne a bőr!
2022. febr. 8. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!