Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐSZINTÉN, nőként mit tennél ekkor?
Ez egy név és arctalan oldal, nyugodtan írd az igazat!
Pá éve házasodtál a nagy Ő-vel. Tökéletes pasi. Értelmileg, érzelmileg, anyagilag, szexuálisan is kielégít, és igazi társ.
A baba viszont, nos az nem jön.
Elkezdtek kezelésekre is járni, de a doki nem bíztat.
Ekkor egy buliban, kicsit sok pia és a stressz miatt félrelépsz egy idegennel, majd terhes leszel.
A pasid megtudja, hogy terhes vagy, és majd kiugrik a bőréből.
Elmondod neki a dolgot?
Elveteted, és bekamuzod, hogy "elment"?
Vagy...?
21,22
Nem nő tette fel a kérdést, legalábbis nekem (meg a többi válaszolónak) eszembe se jutott ez.
Tök zavaró, hogy nem a kérdésre válaszolnak sokan.
Nem az volt a kérdés, hogy szabad-e félrelépni.
Az már megtörtént.
Mindegy miért, hogyan, mennyire nagy az az Ő, mennyi pia volt, stb.
A kérdés az volt, mit tegyen a nő.
Nehéz tanácsot adni.
Mit szeretnél jobban? Gyereket vagy a nagy Őt? És mi lesz, ha megszületik a gyerek és simán kiderül, hogy nem a nagy Ő fajtája, mert sokkal nagyobb az orra, göndörebb a haja, több lába van, mittomén. Bakker, ne felejtsük már el, hogy a gyereken tökre meglátszik ki az apja (anyja). Sőt, olvastam kutatást régebben, hogy a csecsemőkön kifejezetten az látszik meg, hogy hasonlítanak az apjukra, és ennek pontosan az az oka, hogy még az ősközösségben is el lehetett már ez alapján a hasonlóság alapján jobban dönteni rögvest a legelején, hogy ki az apa. Kutatás volt, nem én találtam ki.
Másrészt esetleg elhagyhatnád a nagy Ő-t, akkor tisztább lenne a helyzet. De persze utána meg pereskedned kéne gyerektartásért a valódi apánál.
Hmmmmm, én talán elvetetném a gyereket most gyorsan, ha lehet.
A gyerek szempontjából is esélyes, hogy mindkettő fenti forgatókönyv rosszat hoz.
Harmadrészt rokonoknál volt az, hogy 10 évig görcsöltek a gyerekcsináláson, sosem maradt meg. Mindenhol jártak, mindketten egészségesek voltak. Aztán 10 év után elengedték a dolgot mindketten, pár hónappal később terhes lett az anyuka. Most volt a gyerek szalagavatója mellesleg. Tesója is lett.
Simán lehet lelki oka a meg nem foganásnak. Ez megintcsak fontos adalék a nagy Ő-séghez.
Én elvetetném, megkeresném az igazi nagy Ő-t, és hipp-hopp lenne gyerekem. Talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!