Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐSZINTÉN, nőként mit tennél ekkor?
Ez egy név és arctalan oldal, nyugodtan írd az igazat!
Pá éve házasodtál a nagy Ő-vel. Tökéletes pasi. Értelmileg, érzelmileg, anyagilag, szexuálisan is kielégít, és igazi társ.
A baba viszont, nos az nem jön.
Elkezdtek kezelésekre is járni, de a doki nem bíztat.
Ekkor egy buliban, kicsit sok pia és a stressz miatt félrelépsz egy idegennel, majd terhes leszel.
A pasid megtudja, hogy terhes vagy, és majd kiugrik a bőréből.
Elmondod neki a dolgot?
Elveteted, és bekamuzod, hogy "elment"?
Vagy...?
Nem világos. Ha a pasi a nagy Ő és minden tökéletes, hogy kerül belém más farka? Megerőszakol?
Az egy kettő perces vizsgálatból kiderül, ha a férj meddő. Utána nem fog örömében ugrálni, ha egy buli után két héttel terhes a felesége.
Ha én vagyok meddő, akkor meg ugye mástól se esek teherbe, nem hogy egy alkalomból részegen.
Erősen logikátlan a sztori, így nem tudok válaszolni.
Őszintén, elmondanám. Egy csók erejéig csaltam meg már sajnos a férjemet. Azonnal elmondtam neki, mert nem bírtam volna ezzel együtt élni. Kemény volt, de megbocsátott, és ugyanolyan jó a kapcsolatunk mint előtte. Szóval én alapból ha nem maradtam volna terhes, sem tudnék egy ilyen titokkal együtt élni.
De ha azt vesszük, hogy nem is mondanád el a megcsalást, sem tartanám meg. Nyilván nem fog hasonlítani így túlzottan a férjedre a gyerek, plusz elég bármi vérvizsgálat, és kiderül, hogy nem az övé. Soha nem raknék ekkora terhet a születendő gyerekemre. Simán lebukahtsz bármikor. Olvasd el a Vadkacsa című novellát, erről a témáról szól, engem mikor olvastam nagyon megrázott.
Azt, hogy elment a baba, elméletben meg lehetne próbálni, gyakorlatban viszont azért az abortuszt szerintem nem tudod eltitkolni valaki elől, akivel együtt élsz.
De a lényeg: én elmondanám, és nem biztos, hogy ebbe a kapcsolatba szülnek gyereket.
"Ekkor egy buliban, kicsit sok pia és a stressz miatt félrelépsz egy idegennel"
Ez nem történne meg. Eleve nem járok ilyen bulikba, eleve nem szoktam inni, eleve nem szoktam csak úgy lefeküdni senkivel. Részemről nem lehet érdemben reagálni a szituációdra, mert esetemben kvázi lehetetlen, hogy megtörténjen.
Nem akarok gyereket, soha, semmilyen körülmények között.
Egyébként én elmondanám. Mi lesz ha megszületik a gyerek és kiderül hogy a vércsoportja alapján nem az övé? Joga van tudni. Eleve azt is joga van tudni, hogy megcsaltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!