Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként huncutkodtál már mással terhesen?(őszintén :) )
Terhes vagy.
6 hónapos is.
A párod vagy" párod ", a gyereked apja messze lakik. Te faluban.(vagy kerületben,vagy akárhol.).
Nagyon szeret téged a párod. Őszintén. Nem lép le a távolság meg más ellenére nagyon kitart.
Őszintén "huncutkodtál" már mással nőként terhesen?
(A kérdés kiírója egy 26 éves srác,akinek egy 36 éves nőtöl lesz gyereke,de nem tudja hogyan értelmezni a nő viselkedését,csalfaságát,szórakozottságát,K*ságát. A fiatal gyerek azt gondolta hogy noha szeretői kapcsolata volt korábban a nővel és nagyon meg is szerette magát a nőt,de hogy terhessége alatt/ után megváltozik a nő és komolyan fogja fel az életet,kapcsolatot stb).*
A terhességem alatt a libidóm nekem erősen lecsökkent, még ha nem is nullázódott le, szóval a gyerekem apjával is csak hébe-hóba "huncutkodtam", nemhogy mással. Amúgy meglehetősen keveseknek tetszik a terheshas, főleg, ha nem a saját gyerekükről van szó.
Amúgy neked szerintem komolyabb problémád van a kapcsolatoddal, mint ez a konkrét gyanúd, érdemes lenne kicsit alaposabban elbeszélgetned a jövendő gyereked anyjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!