Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet akkora papucs egy férfi, hogy több megcsalás után is visszamegy a barátnőjéhez vagy feleségéhez?
Figyelt kérdés
Egyik haverom most ezt csinálta, és nem tudtam lebeszélni. Már kétszer kidobta az asszony, de ő visszamegy, mert szereti, meg ilyen nőt nem talál még egyet, meg ott a közös gyerek. Tényleg csinos nő egyébként de azok után, hogy így megalázta, meg hetekig más pasival volt nem értem, hogy lehetett ekkora balek, hogy visszamegy. Miért csinál valaki ilyet? Nincs ennyi önbecsülése? Mondtam, hogy menjen bulizzon, vagy prostizzon mert még az is jobb, de ez a balek visszamegy ahhoz, aki lábtörlőnek használja. Ti ismertek ilyet?2022. jan. 16. 16:18
21/21 anonim válasza:
Na én durvábbat is tudnék mesélni. Minden esetre nagyon gáz pasik vannak ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!